Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love


De wall van Rendez-Vous

Plantrekker
60 jaar
28/05/24 18:37
RE: originaliteit...
  Sommige aanwezigen hier denken zo uniek te zijn, dat ze zelfs over het hoofd zien dat ze nooit een tweede kans krijgen om hun slechte eerste indruk recht te zetten. Het geeft hen wel een voordeel, ze blijven zowel uniek als alleen, op hun denkbeeldige troon zitten. Trekken zij zich dat aan? Ik denk het niet, volgens mij voelen ze zich niet meer geroepen om in een traditioneel 'grijze muis-leven' te stappen. Velen zouden sneller hun doel bereiken door naar een stripwinkel te gaan, en er het Suske & Wiske album nummer 55, 'De wilde weldoener', te kopen. De kans zo'n persoon op een dating site ontmoeten is praktisch onbestaande, net als in het echte leven. Tot dat besluit kwam ik met de talloze teleurgestelde profielen te doorlopen, allemaal op zoek naar beter dan wat hun pad al kruiste en wat gewoonweg niet bestaat. Mannen blijven nu eenmaal mannen, net als vrouwen ook vrouwen blijven.  
Stiltezoeker
71 jaar
28/05/24 12:12
Originaliteit: de intellectuele schepping
  Originaliteit betekent dat iets nieuw en anders is, dat het niet eerder op dezelfde manier is gedaan of gezien. Als iets origineel is, betekent dit dat het niet simpelweg gekopieerd is van iets anders, maar dat het fris en uniek is. Vele profielen denken dat ze uniek en fris uit de hoek komen met hun copy-paste introductie. 'Dit profiel is een beetje als een doos vol verrassingen die nog geen beschrijving heeft, maar misschien is jouw bericht wel de sleutel om alles te onthullen! Neem het initiatief en stuur ze een bericht om het gesprek te beginnen. Achter deze foto kan een mooi verhaal schuilgaan om met jou te delen...' Zij zijn vast geen zeldzaam of unieke soort, maar stereotypes! Of zouden zij veel liever de enige unieke persoon ter wereld zijn met niemand dan een acteur die hun masker niet kan afzetten?   
Plantrekker
60 jaar
23/05/24 01:39
RE: Respect naar vrouwen...
  Ik ben als man ook niet nieuw meer, en vooral niet meer af te richten zoals hier algemeen nog word verwacht. Wie deze realistische visie niet begrijpt en er de humor niet in ziet, get a life.  
Alexia99
58 jaar
22/05/24 13:54
Respect naar vrouwen
  Aan de 'heer' die zoekt naar een tweede of derde hands vrouw (ik citeer: want nieuw of onbeschadigd vindt men hier niet ) en durft te spreken over respect ... Weinig respectvol als u zo naar vrouwen kijkt. Trouwens als u zelf op uw leeftijd 1ste hands bent, dan heeft u tot nu toe al een ferm saai en eenzaam leven gehad ! U bent het voorbeeld van wat vrouwen zeker en vast niet zoeken ;-)  
Plantrekker
60 jaar
21/05/24 22:53
RESPECT
  In vele profielen lees ik over de standaard normen en waarden uit vorige eeuw, gewent door vele aanwezige dames. Vervolgens lees ik over het respect dat ze verwachten en soms eisen. Nu is mijn bedenking, het 'vintage respect', moest men dat niet verdienen destijds in plaats van het koudweg te eisen. Uit ervaringen en zelfs uit aanvaringen op deze site, ben ik ervan overtuigd dat bepaalde indivudu's hier totaal géén reden hebben om dat respect te eisen. Toon respect om ook respect te krijgen is de boodschap, al vele jaren. Uit respect, vooral voor mijn vintage eigen zelf, ben ik hier géén actief lid meer.   
waterbubbel
74 jaar
04/05/24 10:30
afwezig
  Na een jaar hier afwezig te zijn, ben ik hier even terug. Maar zie dezelfde personen online dan één jaar geleden.. Wat ik hier moet van denken dat weet ik niet !! Graag jullie verhaal daar omtrent !!  
Plantrekker
60 jaar
03/05/24 22:16
Veelgestelde vraag hier op deze site, ' Wat zoek jij hier?'.
  Ik ben hier op zoek naar een tweede-, derde- of meerderehandse vrouw, met zo weinig mogelijk gebruiksschade. Een vrouw die zelf nog vrouw wil en kan zijn. PS.: Voor alle duidelijkheid, nieuwe of onbeschadigde exemplaren vind je hier toch niet.  
Admin
47 jaar
25/03/24 14:32
Hulp
  Hallo Als je een bericht beantwoordt, worden alle prijzen weergegeven. Je kunt ook op elke pagina een helpknop vinden om direct contact met ons op te nemen. Nog een fijne dag.  
Admin
47 jaar
07/03/24 11:33
Aan Lambik
  Hallo Het abonnement is 3 euro en ik denk dat we de hoogste verhouding van abonnees op het totale aantal gebruikers hebben van alle sites in België. Dat gezegd hebbende, vrouwen zijn erg in trek op alle datingsites, maar dat is het geval op alle sites. Daarna is het zeker dat sommige benaderingen meer succes hebben dan andere, dus het wordt een privé-aangelegenheid.   
Gorky-RT
58 jaar
31/12/23 20:38
Waarden
  Stijn Meuris zong het , 'een heel klein beetje oorlog ' hoop dat dit nooit komt , maar veel van die ego zouden mss dan terug ontdekken wat de waarden zijn van het leven ! Prettig einde jaar en moge al u wensen volgend jaar uitkomen .   
Boske
69 jaar
26/12/23 22:40
Berichten
  Het einde van het jaar is in zicht en je merkt het aan alles. De mensen zijn moe, van het streven heel het jaar, het donkere weer, het niet slagen in het vinden van een geschikte persoon om samen een eindje verder te gaan. Velen hier zijn zelfs te moe om hun berichten eens te openen, en ik weet zeker, met Pasen zijn het diegenen die weer 't hardst gaan klagen omdat ze nooit respons krijgen. Nu weet ik heel goed dat er maar een heel klein percentage hier echt op zoek is; de meesten willen gewoon nog wat aandacht, wat vissen naar een complimentje en zien hoe goed ze nog in de markt liggen, maar ze vergeten dat uiteindelijk iedereen er hetzelfde bij licht; in een kist, een dure of een goedkope, maar wel eentje waar je gegarandeerd alleen in ligt. Aan de volhouders, veel succes, aan de komedianten, hetzelfde, maar dan met wat jeuk er bij. ;-)  
Quintino
55 jaar
24/12/23 11:54
Gezelschapsdame gevraagd
  voor wekelijks contact in Antwerpen Zuid. Koffie, drink, etentje, cinema.......  
mamzelle
61 jaar
22/12/23 19:38
Profielen zonder reactie
  Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom iemand niet kan reageren na verschillende smiley's en/of berichten. Zelfs al heb je geen interesse, vind ik n elementaire vorm van beleefdheid. En laat ons wel wezen 15€ voor 1 maand full option is toch niet overdreven duur?   
Konstantini
59 jaar
12/12/23 16:12
Gezocht dame om mee te ontbijten*lunchen 1 x per week
  Als zakenman zoek ik een dame om wekelijks mee te ontbijten in Antwerpen centrum