Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love


De wall van Rendez-Vous

Angelique
59 jaar
30/11/23 21:13
Profiel
  Het kan toch echt niet zo moeilijk zijn om een profiel volledig te lezen ? Waarom knipoogjes/smileys sturen en iemand aanspreken als u, na het lezen van het profiel uiteraard, weet dat die persoon gans iemand anders voor ogen heeft ? Iedereen heeft toch het recht om persoonlijke voorkeuren te hebben, zowel mannen als vrouwen. Volgens mij zou het hier een pak vlotter gaan op die manier, vooral om verwijten en beledigingen die daardoor kunnen uitgesproken worden te vermijden.   
Engerd
68 jaar
10/11/23 09:41
gewoon contacten
  Persoonlijk denk ik dat het belangrijk is om een beetje menselijk te zijn. BV Je ontvangt een bericht en je antwoord interesse of niet. Maar zoals hier ook al aangehaald je weet niet of een profiel betalend is of niet. Misschien kunnen de niet betalende in een apart vak geplaatst worden; Persoonlijk vindt ik ook niet kunnen dat je gewoon geen enkele foto ziet?  
mieke5416
69 jaar
05/11/23 19:18
Betalend of niet betalend !!!????
  Hey dames, ms ook heren, die rdv site kan nooit fatsoenlijk werken hé! Van de laatste 15 berichten werden er 10 niet gelezen ??? Tuurlijk niet, ze hebben niet betaald. Hopen die nu echt dat ze contact kunnen leggen met hun profiel ?? Of ben ik hier de enigste die geen reactie krijg, dan ligt het aan mij.... Gezellige avond nog !!   
Ohnix
63 jaar
24/10/23 16:46
Fall....
  Fall in love when you are reading not when you are lonely.  
gelukkig
63 jaar
21/10/23 21:38
leven en laten leven
  Respect  
Admin
47 jaar
20/10/23 12:03
Getrouwde profielen
  Hallo Dit is het geval. Wanneer je je profiel definieert, geef je aan of je op zoek bent naar een vaste relatie of niet. Zo ja, dan ga je naar het roze look profiel. In je profiel kun je ervoor kiezen om alle profielen te zien of juist niet de profielen die op zoek zijn naar een kortstondige relatie via de switch : Ik ga ermee akkoord dat ik benaderd word voor 'eenmalige' relaties  
Ohnix
63 jaar
20/10/23 11:52
Bedenking over getrouwde profielen
  Vele profielen zitten in een huwelijk/samenwonende verbintenis met benefits. Liefde en intimiteit hebben ze niet, allez, dat zeggen ze toch. Hun huwelijk is tot een broer-zus relatie gereduceerd. De partner is op hoogte en sluit haar/zijn ogen. Ja, verworven zekerheden gooi je niet zomaar overboord. Ze zijn niet gelukkig, ze missen fysieke intimiteit En gelukkig zijn er wegen waar deze behoeften kunnen beantwoord worden. Ieder heeft recht op welbevinden. Okay. Maar moet dit koste gaan van mensen psychisch schade te berokkenen? Rendez-Vous is een aanbieder van ontmoetingen en een marktspeler met decennia ervaring. Heel wat ongenoegen is hier voelbaar bij vrouwen, die een verbondenheid met een partner zoeken. Deze vrouwen blijven hier letterlijk in de kou zitten. Het kan zijn dat mannen ook dit gevoel ook hebben ??? De strategie van dit ontmoetingsplatform is nog steeds hetzelfde als bij de start. Hier en daar wat kleine aanpassingen .oa chat, stem, premium etc ...toch zou ik liever zien dat een splitsing van mensen die gewoon ongebonden seks zoeken en mensen die een relatie zoeken met of zonder intimiteit, er zou komen. Het zou de reputatie van Rendez-Vous enorm opkrikken. Dit is mijn bedenking. Aan alle lezers, nog een fijne dag.   
Ohnix
63 jaar
19/10/23 19:09
Antifrase
  Ik heb hier een ontdekkingslidmaatschap van 12 dagen. Nu na een paar dagen en enkele kennismakingspogingen verder heb ik begrepen hoe je een profiel van een man moet lezen. Lees ik ze averechts dan weet ik onmiddelijk waarom ze hier zitten.  
Admin
47 jaar
19/10/23 08:34
foto's
  Hallo Je hebt toegang tot alle openbare foto's zonder iets te betalen. Het enige wat je hoeft te doen is zelf een openbare foto plaatsen. Logisch voor een datingsite. Een soort geven en nemen. Je krijgt wat je geeft. Nog een fijne dag.  
nicolask1
56 jaar
10/09/23 17:25
kruisvaarder
  Hallo kruisvaarder Het enige wat je hoeft te doen is de site gebruiken, die is vrij eenvoudig en intuïtief. Ik weet niet zeker of al deze precieze cijfers je zullen helpen om iemand te ontmoeten. Voor betalers kun je het niet zien. Zoals bij veel sites, betalen mensen vaak alleen als ze zich aangetrokken voelen tot iemand, dus het zou een beetje dom zijn om alleen betalende leden te dekken, vooral omdat niet-betalende leden nog steeds waarschuwingen, meldingen, enz. ontvangen. Veel succes!   
sportman
43 jaar
02/09/23 15:44
Aangenaam
  Ik ben een man met een visie en wie weet opzoek naar jou   
Kruisvaarder
57 jaar
25/08/23 10:03
Meer profielinfo
  Hallo allemaal, De FAQ is een onbruikbare handleiding en ik heb de helpdesk mijn vragen toegestuurd. Toch stel ik ze hier opnieuw op het forum: Hoe zie ik wie betalend lid is en wie dat niet is? Waarom kan ik bij de ene zien wanneer deze online was, maar niet bij de andere persoon? Waaraan kan ik afleiden dat iemand een 'slapend profiel' heeft? En hoe kan ik vaststellen sedert wanneer iemand lid is, alsook wanneer deze laatst online was?----> bij sommigen is dit - wanneer ze laatst online waren - zichtbaar. Hoeveel 'karakters' van een (verzonden) bericht kan een niet-betalend lid lezen? Dank bij voorbaat. Groet  
Amelia
67 jaar
20/08/23 14:26
Kom kennismaken
  Zoek levenslustige, belezen en vrolijke mensen te ontmoeten!   
George_B
54 jaar
07/08/23 21:39
re: beledigen
  Ik geloof je direct dat beledigingen voorkomen en zelfs vaker dan dat je lief is. Ook al ben ik het zelf nooit tegen gekomen. Maar waar het in eerste instantie over ging is dat mannen zomaar ongevraagd , zonder ooit contact te hebben gehad met iemand met verwensingen beginnen te smijten alsof het confetti is> Ik kan me dan alleen maar 2 gevallen voorstellen. ofwel de persoon is iemand uit je verleden die met een nepprofiel wraak probeert te nemen, zielig . ofwel het is een toetsenbordfilosoof met een ongezonde haat voor vrouwen die door zijn eigen falen naar vrouwen die zijn standaard halen, enkel zijn moeder haalt die. in dat geval nog zieliger. Zelf denk ik dat een veelvoud is van de eerste variant omdat ze het had over heren. Al was het alleen maar om mijn eigen geloof in mensen niet direkt naar de zeebodem te torpederen ;)   
George_B
54 jaar
07/08/23 19:46
re helaas
  Ze had het toch over heren ;)  
gelukkig
63 jaar
07/08/23 16:51
Juist begrepen?
  Het volstaat om te beledigen en dan te blokkeren om een date te krijgen? ;-)  
bjorn
69 jaar
06/07/23 11:05
Brunch + dans op 30*7
  Brunch + dans op 30/7 voor singels in west-Vlaanderen . Wie interesse heeft stuur mij mail voor meer info Degraveronny@gmail.com  
onslow
63 jaar
19/06/23 10:46
wat is er veranderd
  Over 12jaar ook lid geweest van RDV, ook onder de naam Onslow of Al Bundy, .Ik choqueer graag vandaar mijn roepnaam. De meeste vrouwen vonden dat moedig of grappig en het duurde niet lang of ik had kontakt kontakt, soms met meerdere afspraken en daar is zelfs een relatie van 11jaar uit voor gevloeid . Nu reeds sinds januari terug lid van RDV, 8 bezoekers, 1 duimpje en een bericht dat volslank hun niet interesseert, verder niks. Wat scheelt er dames, de prins op het witte paard is allang gepasseerd en ik zoek gewoon een vrouw die ervan houd om af en toe eens te springen Groetjes Luc   
xxxx1
62 jaar
12/06/23 18:14
Re : Foto's, zou ge nu niet doodvallen
  Aan de meneer die het oorspronkelijk wall bericht reeds verwijderde. Een glimlach kwam spontaan op m'n gezicht, bij zo een goed verwoorde uitdrukking van frustratie.(zonder enig leedvermaak aan uw adres) Blijkbaar zijt ge hier nog te weinig gewoon van onze dames en hun nukken. Maar scheer ze nu niet allemaal over dezelfde kam he. D'r zijn er ook nog die zich onderscheiden in normaal gedrag, ten onzen gunste :-) Steeds voor ogen houden dat deze wezens anders ineen zitten dan wij simpele zielen. 1 Dat wil dan bvb zeggen dat hun logica geen evidentie is. (zoals gij die spontaan een foto toont, en als bedankje de wind van voren krijgt) 2 Er is ook dikwijls nood om tegendraads te doen in dingen , waar ge het niet zou verwachten en dan staat ge daar met uwe mond vol tanden niet wetend hoe te reageren... En dat merken ze direkt op! .(spreek uit ervaring) Hou u dan best koest en geef ze gelijk of ge zit in een ruzie waarvan ge niet weet hoe die begonnen is.en die blijft duren tot ge zuchtend zwicht voor haar grote gelijk. 3/ 4/ 5 .... Zand erover en laten wij wijzer wezen en het gewoon slikken. We hebben mekaar nodig en soms slikken ze ook wel iets van ons nietwaar ;-)  
Divada09
66 jaar
10/06/23 14:12
Namiddagje strand
  Iemand zin om volgende week wo of do naar Groede te gaan ?  
Aeolus
59 jaar
20/05/23 17:33
nul
  Soms heb ik zoveel te doen, zit mijn kop zo vol, dat ik mijn verstand op nul zet en mijn blik op oneindig. Als die bui dan over is, blijkt het allemaal zo belangrijk niet te zijn geweest. (ik had eens zin om dat mee te delen)  
Affidabile
50 jaar
20/05/23 13:57
Profiel foto
  Hier is zoveel gedoe over die foto's! Het is toch gewoon een vrije keuze of je in eerste instantie zichtbare profiel foto plaatst of niet en daar kan die persoon verschillende redenen voor hebben. Ga nu eens opzoek naar die inhoud van het profiel, de gezamenlijke kenmerken en de aanvullingen en dan ontdek je daarna misschien een pareltje! Wat als je een foto leuk vindt en het profiel is maar voor 10% ingevuld?  
Tommyboy
42 jaar
13/05/23 11:50
Reispartner Auvergne 26*5 tot 5*6
  Hoi , Bij deze ben ik op zoek naar een VR reispartner 40-45 j en bloeit hieruit een leuke vriendschap ! Grts, Tom