Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love


De wall van Rendez-Vous

Gorky-RT
58 jaar
31/12/23 20:38
Waarden
  Stijn Meuris zong het , 'een heel klein beetje oorlog ' hoop dat dit nooit komt , maar veel van die ego zouden mss dan terug ontdekken wat de waarden zijn van het leven ! Prettig einde jaar en moge al u wensen volgend jaar uitkomen .   
Quintino
55 jaar
24/12/23 11:54
Gezelschapsdame gevraagd
  voor wekelijks contact in Antwerpen Zuid. Koffie, drink, etentje, cinema.......  
mamzelle
60 jaar
22/12/23 19:38
Profielen zonder reactie
  Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom iemand niet kan reageren na verschillende smiley's en/of berichten. Zelfs al heb je geen interesse, vind ik n elementaire vorm van beleefdheid. En laat ons wel wezen 15€ voor 1 maand full option is toch niet overdreven duur?   
Konstantini
59 jaar
12/12/23 16:12
Gezocht dame om mee te ontbijten*lunchen 1 x per week
  Als zakenman zoek ik een dame om wekelijks mee te ontbijten in Antwerpen centrum  
Waterlelie
53 jaar
11/12/23 11:29
Mooie toekomst opbouwen
  Go with the flow zou ik zeggen! Niet teveel aannames willen opbouwen...  
Engerd
68 jaar
10/11/23 09:41
gewoon contacten
  Persoonlijk denk ik dat het belangrijk is om een beetje menselijk te zijn. BV Je ontvangt een bericht en je antwoord interesse of niet. Maar zoals hier ook al aangehaald je weet niet of een profiel betalend is of niet. Misschien kunnen de niet betalende in een apart vak geplaatst worden; Persoonlijk vindt ik ook niet kunnen dat je gewoon geen enkele foto ziet?  
mieke5416
69 jaar
05/11/23 19:18
Betalend of niet betalend !!!????
  Hey dames, ms ook heren, die rdv site kan nooit fatsoenlijk werken hé! Van de laatste 15 berichten werden er 10 niet gelezen ??? Tuurlijk niet, ze hebben niet betaald. Hopen die nu echt dat ze contact kunnen leggen met hun profiel ?? Of ben ik hier de enigste die geen reactie krijg, dan ligt het aan mij.... Gezellige avond nog !!   
gelukkig
63 jaar
21/10/23 21:38
leven en laten leven
  Respect  
Admin
47 jaar
20/10/23 12:03
Getrouwde profielen
  Hallo Dit is het geval. Wanneer je je profiel definieert, geef je aan of je op zoek bent naar een vaste relatie of niet. Zo ja, dan ga je naar het roze look profiel. In je profiel kun je ervoor kiezen om alle profielen te zien of juist niet de profielen die op zoek zijn naar een kortstondige relatie via de switch : Ik ga ermee akkoord dat ik benaderd word voor 'eenmalige' relaties  
Ohnix
63 jaar
20/10/23 11:52
Bedenking over getrouwde profielen
  Vele profielen zitten in een huwelijk/samenwonende verbintenis met benefits. Liefde en intimiteit hebben ze niet, allez, dat zeggen ze toch. Hun huwelijk is tot een broer-zus relatie gereduceerd. De partner is op hoogte en sluit haar/zijn ogen. Ja, verworven zekerheden gooi je niet zomaar overboord. Ze zijn niet gelukkig, ze missen fysieke intimiteit En gelukkig zijn er wegen waar deze behoeften kunnen beantwoord worden. Ieder heeft recht op welbevinden. Okay. Maar moet dit koste gaan van mensen psychisch schade te berokkenen? Rendez-Vous is een aanbieder van ontmoetingen en een marktspeler met decennia ervaring. Heel wat ongenoegen is hier voelbaar bij vrouwen, die een verbondenheid met een partner zoeken. Deze vrouwen blijven hier letterlijk in de kou zitten. Het kan zijn dat mannen ook dit gevoel ook hebben ??? De strategie van dit ontmoetingsplatform is nog steeds hetzelfde als bij de start. Hier en daar wat kleine aanpassingen .oa chat, stem, premium etc ...toch zou ik liever zien dat een splitsing van mensen die gewoon ongebonden seks zoeken en mensen die een relatie zoeken met of zonder intimiteit, er zou komen. Het zou de reputatie van Rendez-Vous enorm opkrikken. Dit is mijn bedenking. Aan alle lezers, nog een fijne dag.   
Admin
47 jaar
19/10/23 08:34
foto's
  Hallo Je hebt toegang tot alle openbare foto's zonder iets te betalen. Het enige wat je hoeft te doen is zelf een openbare foto plaatsen. Logisch voor een datingsite. Een soort geven en nemen. Je krijgt wat je geeft. Nog een fijne dag.  
nicolask1
56 jaar
10/09/23 17:25
kruisvaarder
  Hallo kruisvaarder Het enige wat je hoeft te doen is de site gebruiken, die is vrij eenvoudig en intuïtief. Ik weet niet zeker of al deze precieze cijfers je zullen helpen om iemand te ontmoeten. Voor betalers kun je het niet zien. Zoals bij veel sites, betalen mensen vaak alleen als ze zich aangetrokken voelen tot iemand, dus het zou een beetje dom zijn om alleen betalende leden te dekken, vooral omdat niet-betalende leden nog steeds waarschuwingen, meldingen, enz. ontvangen. Veel succes!   
sportman
43 jaar
02/09/23 15:44
Aangenaam
  Ik ben een man met een visie en wie weet opzoek naar jou   
Kruisvaarder
57 jaar
25/08/23 10:03
Meer profielinfo
  Hallo allemaal, De FAQ is een onbruikbare handleiding en ik heb de helpdesk mijn vragen toegestuurd. Toch stel ik ze hier opnieuw op het forum: Hoe zie ik wie betalend lid is en wie dat niet is? Waarom kan ik bij de ene zien wanneer deze online was, maar niet bij de andere persoon? Waaraan kan ik afleiden dat iemand een 'slapend profiel' heeft? En hoe kan ik vaststellen sedert wanneer iemand lid is, alsook wanneer deze laatst online was?----> bij sommigen is dit - wanneer ze laatst online waren - zichtbaar. Hoeveel 'karakters' van een (verzonden) bericht kan een niet-betalend lid lezen? Dank bij voorbaat. Groet  
Amelia
67 jaar
20/08/23 14:26
Kom kennismaken
  Zoek levenslustige, belezen en vrolijke mensen te ontmoeten!   
George_B
54 jaar
07/08/23 21:39
re: beledigen
  Ik geloof je direct dat beledigingen voorkomen en zelfs vaker dan dat je lief is. Ook al ben ik het zelf nooit tegen gekomen. Maar waar het in eerste instantie over ging is dat mannen zomaar ongevraagd , zonder ooit contact te hebben gehad met iemand met verwensingen beginnen te smijten alsof het confetti is> Ik kan me dan alleen maar 2 gevallen voorstellen. ofwel de persoon is iemand uit je verleden die met een nepprofiel wraak probeert te nemen, zielig . ofwel het is een toetsenbordfilosoof met een ongezonde haat voor vrouwen die door zijn eigen falen naar vrouwen die zijn standaard halen, enkel zijn moeder haalt die. in dat geval nog zieliger. Zelf denk ik dat een veelvoud is van de eerste variant omdat ze het had over heren. Al was het alleen maar om mijn eigen geloof in mensen niet direkt naar de zeebodem te torpederen ;)   
George_B
54 jaar
07/08/23 19:46
re helaas
  Ze had het toch over heren ;)  
gelukkig
63 jaar
07/08/23 16:51
Juist begrepen?
  Het volstaat om te beledigen en dan te blokkeren om een date te krijgen? ;-)