Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love


De wall van Rendez-Vous

Admin
47 jaar
25/03/24 14:32
Hulp
  Hallo Als je een bericht beantwoordt, worden alle prijzen weergegeven. Je kunt ook op elke pagina een helpknop vinden om direct contact met ons op te nemen. Nog een fijne dag.  
Admin
47 jaar
07/03/24 11:33
Aan Lambik
  Hallo Het abonnement is 3 euro en ik denk dat we de hoogste verhouding van abonnees op het totale aantal gebruikers hebben van alle sites in België. Dat gezegd hebbende, vrouwen zijn erg in trek op alle datingsites, maar dat is het geval op alle sites. Daarna is het zeker dat sommige benaderingen meer succes hebben dan andere, dus het wordt een privé-aangelegenheid.   
Gorky-RT
58 jaar
31/12/23 20:38
Waarden
  Stijn Meuris zong het , 'een heel klein beetje oorlog ' hoop dat dit nooit komt , maar veel van die ego zouden mss dan terug ontdekken wat de waarden zijn van het leven ! Prettig einde jaar en moge al u wensen volgend jaar uitkomen .   
Boske
69 jaar
26/12/23 22:40
Berichten
  Het einde van het jaar is in zicht en je merkt het aan alles. De mensen zijn moe, van het streven heel het jaar, het donkere weer, het niet slagen in het vinden van een geschikte persoon om samen een eindje verder te gaan. Velen hier zijn zelfs te moe om hun berichten eens te openen, en ik weet zeker, met Pasen zijn het diegenen die weer 't hardst gaan klagen omdat ze nooit respons krijgen. Nu weet ik heel goed dat er maar een heel klein percentage hier echt op zoek is; de meesten willen gewoon nog wat aandacht, wat vissen naar een complimentje en zien hoe goed ze nog in de markt liggen, maar ze vergeten dat uiteindelijk iedereen er hetzelfde bij licht; in een kist, een dure of een goedkope, maar wel eentje waar je gegarandeerd alleen in ligt. Aan de volhouders, veel succes, aan de komedianten, hetzelfde, maar dan met wat jeuk er bij. ;-)  
Quintino
55 jaar
24/12/23 11:54
Gezelschapsdame gevraagd
  voor wekelijks contact in Antwerpen Zuid. Koffie, drink, etentje, cinema.......  
mamzelle
60 jaar
22/12/23 19:38
Profielen zonder reactie
  Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom iemand niet kan reageren na verschillende smiley's en/of berichten. Zelfs al heb je geen interesse, vind ik n elementaire vorm van beleefdheid. En laat ons wel wezen 15€ voor 1 maand full option is toch niet overdreven duur?   
Konstantini
59 jaar
12/12/23 16:12
Gezocht dame om mee te ontbijten*lunchen 1 x per week
  Als zakenman zoek ik een dame om wekelijks mee te ontbijten in Antwerpen centrum  
Waterlelie
53 jaar
11/12/23 11:29
Mooie toekomst opbouwen
  Go with the flow zou ik zeggen! Niet teveel aannames willen opbouwen...  
Engerd
68 jaar
10/11/23 09:41
gewoon contacten
  Persoonlijk denk ik dat het belangrijk is om een beetje menselijk te zijn. BV Je ontvangt een bericht en je antwoord interesse of niet. Maar zoals hier ook al aangehaald je weet niet of een profiel betalend is of niet. Misschien kunnen de niet betalende in een apart vak geplaatst worden; Persoonlijk vindt ik ook niet kunnen dat je gewoon geen enkele foto ziet?  
mieke5416
69 jaar
05/11/23 19:18
Betalend of niet betalend !!!????
  Hey dames, ms ook heren, die rdv site kan nooit fatsoenlijk werken hé! Van de laatste 15 berichten werden er 10 niet gelezen ??? Tuurlijk niet, ze hebben niet betaald. Hopen die nu echt dat ze contact kunnen leggen met hun profiel ?? Of ben ik hier de enigste die geen reactie krijg, dan ligt het aan mij.... Gezellige avond nog !!   
gelukkig
63 jaar
21/10/23 21:38
leven en laten leven
  Respect  
Admin
47 jaar
20/10/23 12:03
Getrouwde profielen
  Hallo Dit is het geval. Wanneer je je profiel definieert, geef je aan of je op zoek bent naar een vaste relatie of niet. Zo ja, dan ga je naar het roze look profiel. In je profiel kun je ervoor kiezen om alle profielen te zien of juist niet de profielen die op zoek zijn naar een kortstondige relatie via de switch : Ik ga ermee akkoord dat ik benaderd word voor 'eenmalige' relaties  
Ohnix
63 jaar
20/10/23 11:52
Bedenking over getrouwde profielen
  Vele profielen zitten in een huwelijk/samenwonende verbintenis met benefits. Liefde en intimiteit hebben ze niet, allez, dat zeggen ze toch. Hun huwelijk is tot een broer-zus relatie gereduceerd. De partner is op hoogte en sluit haar/zijn ogen. Ja, verworven zekerheden gooi je niet zomaar overboord. Ze zijn niet gelukkig, ze missen fysieke intimiteit En gelukkig zijn er wegen waar deze behoeften kunnen beantwoord worden. Ieder heeft recht op welbevinden. Okay. Maar moet dit koste gaan van mensen psychisch schade te berokkenen? Rendez-Vous is een aanbieder van ontmoetingen en een marktspeler met decennia ervaring. Heel wat ongenoegen is hier voelbaar bij vrouwen, die een verbondenheid met een partner zoeken. Deze vrouwen blijven hier letterlijk in de kou zitten. Het kan zijn dat mannen ook dit gevoel ook hebben ??? De strategie van dit ontmoetingsplatform is nog steeds hetzelfde als bij de start. Hier en daar wat kleine aanpassingen .oa chat, stem, premium etc ...toch zou ik liever zien dat een splitsing van mensen die gewoon ongebonden seks zoeken en mensen die een relatie zoeken met of zonder intimiteit, er zou komen. Het zou de reputatie van Rendez-Vous enorm opkrikken. Dit is mijn bedenking. Aan alle lezers, nog een fijne dag.   
Admin
47 jaar
19/10/23 08:34
foto's
  Hallo Je hebt toegang tot alle openbare foto's zonder iets te betalen. Het enige wat je hoeft te doen is zelf een openbare foto plaatsen. Logisch voor een datingsite. Een soort geven en nemen. Je krijgt wat je geeft. Nog een fijne dag.