Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love


De wall van Rendez-Vous

creablue
59 jaar
21/06/24 10:48
Triestige zaak
  10 berichten verstuurd. Niets reactie ... fustrerend Wat is de bedoeling hiervan? Wat willen al die vrouwen? Schande !!!   
4rchie
49 jaar
01/06/24 19:16
Dansen
  Iemand zin om te gaan dansen💃🏼 sporten 🏃🏽‍♂️‍➡️drinken🍼? Regio Genk Hasselt   
4rchie
49 jaar
01/06/24 19:15
Dansen
  Iemand zin om te gaan dansen sporten drinken?  
waterbubbel
74 jaar
04/05/24 10:30
afwezig
  Na een jaar hier afwezig te zijn, ben ik hier even terug. Maar zie dezelfde personen online dan één jaar geleden.. Wat ik hier moet van denken dat weet ik niet !! Graag jullie verhaal daar omtrent !!  
Admin
47 jaar
25/03/24 14:32
Hulp
  Hallo Als je een bericht beantwoordt, worden alle prijzen weergegeven. Je kunt ook op elke pagina een helpknop vinden om direct contact met ons op te nemen. Nog een fijne dag.  
lambik
70 jaar
07/03/24 19:22
Mijn gedacht. ;-))
  Een abonnement is dus drie euro? Dan heb ik wel veel te veel betaald. :-) Verder, als ik hier nogal wat vrouwen aanschrijf die ik al langer ken en waar ik altijd goed mee overeen kwam, en die antwoorden niet, dan weet ik dat ze geen abo hebben. En... of je nu in iemands doelgroep valt of niet, een kort en beleefd antwoordje is toch het minste? Ik beantwoord ieder berichtje, gewoon omdat ik een deftige opvoeding heb gehad. Wat anderen doen, ik zei het al, kan me geen bal schelen. Ben te oud en te wijs om me om zoiets nog druk te maken. Het lijkt wel of ik hier een dikke knuppel in het hoederhok heb gegooid. ;-))))))))))))) Alvast iedereen een zalig Pasen!  
Admin
47 jaar
07/03/24 11:33
Aan Lambik
  Hallo Het abonnement is 3 euro en ik denk dat we de hoogste verhouding van abonnees op het totale aantal gebruikers hebben van alle sites in België. Dat gezegd hebbende, vrouwen zijn erg in trek op alle datingsites, maar dat is het geval op alle sites. Daarna is het zeker dat sommige benaderingen meer succes hebben dan andere, dus het wordt een privé-aangelegenheid.   
lambik
70 jaar
07/03/24 10:40
Geen antwoord?
  Mijn ervaring is hier dat heel veel niet betalende leden , meest vrouwen, geen enkele interesse hebben om een gesprek aan te gaan. Als je ook maar enige aandacht wil krijgen, dan nam je wel een abo want zonder is er geen contact mogelijk, buiten hier en daar een slimmerik die haar gsm nummer in haar profiel weet te verbergen voor de aandacht van beheer. Mij interesseert het geen bal of iemand antwoordt of niet, het is één van mijn zeefjes, maar Rendez Vous lijkt zo wel meer op een plaats waar mannen mogen betalen voor iets wat er niet is. Lachwekkend eigenlijk en tegelijkertijd beschamend. Respect is hier ver te zoeken en zelden te vinden.   
Gorky-RT
59 jaar
31/12/23 20:38
Waarden
  Stijn Meuris zong het , 'een heel klein beetje oorlog ' hoop dat dit nooit komt , maar veel van die ego zouden mss dan terug ontdekken wat de waarden zijn van het leven ! Prettig einde jaar en moge al u wensen volgend jaar uitkomen .   
Boske
70 jaar
26/12/23 22:40
Berichten
  Het einde van het jaar is in zicht en je merkt het aan alles. De mensen zijn moe, van het streven heel het jaar, het donkere weer, het niet slagen in het vinden van een geschikte persoon om samen een eindje verder te gaan. Velen hier zijn zelfs te moe om hun berichten eens te openen, en ik weet zeker, met Pasen zijn het diegenen die weer 't hardst gaan klagen omdat ze nooit respons krijgen. Nu weet ik heel goed dat er maar een heel klein percentage hier echt op zoek is; de meesten willen gewoon nog wat aandacht, wat vissen naar een complimentje en zien hoe goed ze nog in de markt liggen, maar ze vergeten dat uiteindelijk iedereen er hetzelfde bij licht; in een kist, een dure of een goedkope, maar wel eentje waar je gegarandeerd alleen in ligt. Aan de volhouders, veel succes, aan de komedianten, hetzelfde, maar dan met wat jeuk er bij. ;-)  
Quintino
55 jaar
24/12/23 11:54
Gezelschapsdame gevraagd
  voor wekelijks contact in Antwerpen Zuid. Koffie, drink, etentje, cinema.......  
mamzelle
61 jaar
22/12/23 19:38
Profielen zonder reactie
  Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom iemand niet kan reageren na verschillende smiley's en/of berichten. Zelfs al heb je geen interesse, vind ik n elementaire vorm van beleefdheid. En laat ons wel wezen 15€ voor 1 maand full option is toch niet overdreven duur?   
Konstantini
59 jaar
12/12/23 16:12
Gezocht dame om mee te ontbijten*lunchen 1 x per week
  Als zakenman zoek ik een dame om wekelijks mee te ontbijten in Antwerpen centrum