Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love

Vrouw Vrijgezel - 46 jaar - Herent - Vlaams Brabant

Avocado

46 jaar, Herent - Vlaams Brabant

Vrijgezel, zoekt een man voor liefde

Grootte : 1m58 Gewicht : 50kg
Beroep : Zelfstandige Teken : Waterman
Roken : Nee Kinderen : Geen kinderen

Staat zij u aan ?

Wenst u zijn stem horen ?

Vraag het haar!

Haar interesses

Haar introductie

Hoewel ik kan dromen hoe leven met een zielsgenoot zou zijn, wil ik eerst iemand als mens leren kennen. Een relatie kan daar dan een spontaan gevolg van zijn, maar is me als vertrekpunt bij een eerste ontmoeting te oppervlakkig, bij gebrek aan mekaar diepgaand inhoudelijk kennen. Pas als dat goed zit, kan mijn romantische kant zich tonen. Ik streef naar "duurzaam" in al mijn projecten. Ik hou van natuur (vooral wandelend).Vakantie: water (zee, rivieren...), bergen, bos... Voorts doe ik mijn beroep heel graag, het is tegelijk mijn levensproject. Ik kan me verliezen in muziek (zingen, spelen, creëren). Ben in vakanties + weekends ook graag deels thuis. O.a. om creatief te kunnen zijn, werkweek is vaak te vol hiervoor. En vanuit rust en leegte ontspringen de mooiste ideeën. Ben zeer sensitief, dus heb op tijd nood aan rust. Wie ben jij?
Intussen realiseerde ik mijn vertrek uit Vlaanderen naar veel landelijker, hoewel vlakbij :-)

Persoonlijke gegevens

Sélectionnez les éléments que vous souhaitez commenter ci-dessous (3 maximum)

Ogen blauw
Haar kastanjebruin halflang
Kledingstijl Andere
casual, hippy chic
Parfum Yves Rocher nature
Persoonlijkheid Idealist
Nationaliteit Belgische talenkennis: Nederlands
Andere talen Frans Engels Duits
Studieniveau Hogeschool lange type
Silhouet Normaal

Verlangens

Wat ik niet wil Mannen zonder passie/enthousiasme of concreet levensdoel. Inhoudsloosheid, oppervlakkigheid. Belangrijke info achterhouden, "wazig" doen over essentiële dingen in het leven, wat nadien toch uitkomt en een oprechte relatie in de weg kan staan (zoals geen werk hebben, geen woonplaats hebben... en daar niets over kwijt willen door vragen erover niet te beantwoorden). Geen tijd nemen om mekaar grondig te leren kennen. Lichamelijke onaantrekkelijkheid, onverzorgdheid, gebrek aan hygiëne.
De perfecte rendez-vous Wandeling in wei, bos, veld... filosoferend, afgewisseld met af en toe meditatieve stiltes om de natuur in ons te laten doordringen, en daarna een etentje, ergens heel rustig. Op tijd kunnen gaan slapen, nagenieten en dromen van een volgende keer.

Interesses en voorkeuren

Drankgebruik Gematigde drinker
Favoriet eten vegetarisch, zelfs veganistisch ("meeneem" van een speciaal restaurantje), af en toe vlees. Lust veel, liefst gezond eten, met zorg en liefde klaargemaakt. Liefst bio-voeding. Zelfs een niet bio-appel smaakt fletser dan een heerlijk onbespoten appel!
Autostijl Eerder klein, met rondingen en vriendelijke oogjes. Er zijn maar weinig auto's die ik "sympathiek" vind, ben er op één of andere manier wel gevoelig aan. Voorts weinig interesse in auto's...
Hobby's Muziek, Natuur, Schrijven, Muziekspelen, Wandelen
Sportactiveiten Zwemmen, Wandelen
Mijn huisdieren Katten
Favoriete vakantiestijl Thuis of eens weg, maar dan lang genoeg om tot rust te komen, zodat de reis met trein of auto de moeite is. Nog nooit vliegtuig genomen, ook geen behoefte. Reis enkel naar toegankelijke natuur om te wandelen. Geen over-toeristische trekpleisters.
Waar ik het meeste van hou Inspirerende rust en energie. Creatieve mensen.Vredigheid en Harmonie. Evenwicht tussen actie-rust. Leven 'volgens de stand van de zon': zo veel mogelijk alles zo plannen dat ik maximaal van mooie dagen kan genieten, in contact met de natuur.
Wat ik het meeste haat lawaaierige restaurants. Drukte. Rook. Airco. Te veel 'binnen' leven. Het te laat maken waardoor ik me de volgende dag niet goed voel. Vermoeidheid. Conflict. Inhoudelijke oppervlakkigheid.
Wie of wat ik graag zou zijn Nu: mezelf, maar dan steeds verder ontwikkelend en dus wijzer. In een volgend leven: pianiste, violiste, zangeres... met of zonder naam... gewoon om nog intenser muziek te mogen beleven dan ik nu kan doen! Of producer...
Muziekvoorkeuren klassiek, pop, zen muziek
Filmgenre drama
Favoriete films Soleil Trompeur; Best Intentions. Misschien "Die Grosse Stille" (ga ik binnenkort bekijken)
Favoriete lectuur romans; vakliteratuur
Favoriete muziekartiest Nederlandstalige kleinkunstenaars, o.a. recente zoals Het zesde metaal; Roosbeef, 1ste CD van Jonas Winterland, ... Voorts ouwere bekenden als B. De Groot (vroegere CD'S), Herman Van Veen (Goed voor een Glimlach), Lieven; Popgenre: Jack White! Queen.

Ideale partner

Leeftijd Van  30   naar  45   jaar
Hij heeft kinderen Nee
Hij wilt kinderen Weet het nog niet
Zijn/haar persoonlijkheid Dromer, Enthousiast, Extravert, Idealist, Intellectueel, Introvert, Mysterieus, Optimist, Passioneel, Realistisch, Rustig, Stabiel
Grootte Van  160   naar  195   cm
Gewicht Ik heb geen voorkeur
Silhouet Fijn gebouwd, Enkele kilootjes teveel, Normaal
Hij rookt Neen, ik hou niet van de rook