Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love

Man Vrijgezel - 66 jaar - Kempen - Antwerpen

Hosl

66 jaar, Kempen - Antwerpen

Vrijgezel, zoekt een vrouw voor vriendschap

Grootte : 1m72 Gewicht : 73kg
Beroep : Stielman Teken : Vissen
Roken : Nee Kinderen : Geen kinderen

Schrijf je in

Wenst u zijn foto te zien en meer over hem te weten te komen?

Schrijf je gratis in!

Zijn interesses

Zijn introductie

Hoewel 59, veel jonger van geest en lichaam, verder open en eerlijk, oprecht, trouw en romantisch, hou niet van wispelturig- en labielheid, maar wel van schoonheid en vast karakter, van slank tot normaal met respect en in bezit van avontuur.

Persoonlijke gegevens

Sélectionnez les éléments que vous souhaitez commenter ci-dessous (3 maximum)

Ogen blauw
Haar kastanjebruin kort
Kledingstijl Sportief
Dit kan van Jeans, gekleed tot sportief naargelang de gelegenheid
Parfum Yves Saint Laurent, Kouros, Jazz , Givenchy neo
Persoonlijkheid Stabiel
Nationaliteit Belgische talenkennis: Nederlands
Studieniveau Beroepsonderwijs

Verlangens

Mijn meest romantische ervaring Zou ik graag eens ervaren, en hoop er maar één nodig te hebben !! Wil graag alle moeite doen die van jou te verbeteren !!!
De perfecte rendez-vous PERFECT!!! ..... Mag zich melden .....

Interesses en voorkeuren

Drankgebruik Drink niet
Favoriet eten Zowel belgische keuken als chinees, italiaans, beperkt grieks, frieten, en hopelijk wat jij voor me maken zal ! A propo, heb staan dat ik niet drink, uitzonderlijk bij het uit eten, een wijntje bij en of een irisch koffee nadien.
Hobby's Internet, Natuur, Shoppen, Moto, Auto's, Reizen, Dieren, Dansen, Wandelen
Favoriete vakantiestijl Van rugzak met tent tot hotel met luxe, avontuur, cultuur en bezienswaardigheden, de zon mag er best zijn, maar ben zeker geen zonneklopper !!
Waar ik het meeste van hou Eerst leren disco swing dansen, geïnteresseerden mogen zich melden !! Verder dag-, weekend- en citytrips, uit eten, terrasje doen, rustig toeren met mooie muziek op de achtergrond, en hopelijk het meest van U in de toekomst !!
Wat ik het meeste haat HATEN, daar erger je alleen jezelf maar mee, hoewel ik me wel kan ergeren aan dierenmishandeling en onrecht !!
Wie of wat ik graag zou zijn Ben en blijf steeds mezelf, in welke omstandigheden dan ook.
Muziekvoorkeuren rock, blues, pop, soul
Filmgenre actie, documentaire, avontuur, politie
Favoriete acteur Paul Newman ,Kevin Costner, Jack Nicolson, Mel Gibson, Brad Pitt, Tom Cruise, Patrick Swayze, Dustin Hoffman,Michaël Douglas,Al Pacino,Robert De Niro,Rudger Hauwer,Bruce Willis,steven seagal,Denzel Washington,Charles Bronson,Clint Eastwood en nog vele..
Favoriete actrice Julia Roberts, Demi Moore, Jodie Foster, Sharon Stone, Meg Ryan, Nicole Kidman, Jane Seymour, Sandra Bullock, Meryl Streep, en ook hier nog vele ...
Favoriete films Heel breed uiteenlopend, als er maar een goed verhaal in zit, maar vooral waargebeurde verhalen en ook documentaire
Favoriete lectuur Lees vrij beperkt, eerder wat gebrek aan tijd voor....., buiten hier wat de profielkes....en misschien jou verhaaltjes....
Favoriete muziekartiest Zowel artiesten als muziek zijn heel breed uiteenlopend, en zowel blues als jazz, rock, klassiek, dance, pop en country, maar hou vooral van de jaren 60 - 70