Help

Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love

Man Vrijgezel - 66 jaar - Lint - Antwerpen

ludoverbeeck

66 jaar, Lint - Antwerpen

Vrijgezel, zoekt een vrouw voor vriendschap

Grootte : 1m60 Gewicht : Aspecifiek
Beroep : Gepensioneerd Teken : Schorpioen
Roken : Nee Kinderen : Met kinderen (2)

Wie zoekt hij ?

Abonneer u om zijn/haar ideale partner te ontdekken.

Bekijk onze abonnementen

Zijn interesses

Zijn introductie

Ben Ludo uit Lint, die graag in kontakt wil komen met een "(h) eerlijke " dame om samen optimaal in alle eenvoud van gewone dingen samen te genieten !
Ludo is een jeugdige 60-er met een frisse kijk op de toekomst, ben serieus, lief, humoristisch en kunstzinnige persoon, hou van gezelligheid, ben romantisch, maar laat dit niet vaak vlug blijken, het ontdekken waard ! Ben héél mannelijk maar af en toe ook héél teder en zacht, sterk maar niet macho ! En de rest mag je zelf ontdekken .... ,Ben "echt op zoek naar een partner " Liefs van Ludo en tot vlug ! ?

Persoonlijke gegevens

Sélectionnez les éléments que vous souhaitez commenter ci-dessous (3 maximum)

Ogen groen
Haar blond kort
Kledingstijl Klassiek
Parfum frisse natuurlijke lentebloesem
Persoonlijkheid Realistisch
Religie Dit hou ik voor mezelf
Nationaliteit Belgische talenkennis: Nederlands
Andere talen Frans
Studieniveau Technisch & Kunstonderwijs
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Staat niet in de lijst
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Silhouet Enkele kilootjes teveel,Mollig

Verlangens

Wat ik niet wil Dames die niet op eigen benen kunnen staan en afhankelijk zijn van derden ,aanhangwagentjes of tijdelijk onderdak zoekers ! dames die méérdere malen mijn profiel bezoeken, en dan niets méér ! stel vragen !
Toch ook nog te veel dames zonder profielfoto, en dames waar je nooit een antwoord van krijgt, of zijn dit allemaal nep of dode profielen of mensen met gebrek aan beleefdheid, het is hier toch een "dating-site" , communicatie is eerste stap naar een goede "dating " , Dames die selecteren op lengte en kilo's, en zelf maar 1,60 meter zijn en dit zo belangrijk vinden, gelieve verder te klikken. Ik hecht véél méér aan het innerlijke en warmhartige !
help graag mensen, maar liefst eerlijke en zelfstandige "dames ", rijbewijs !!
doe niet bij een ander wat je zelf ook niet graag zou heb
Mijn meest romantische ervaring genieten van de stilte, eventueel op een ankerplaats en luisteren naar het klotsen van de golfslag tegen de scheepswand !! om stil van te worden !!
De perfecte rendez-vous rustige ontspannen openhartige babbel bij een drankje dat het gevoel geeft dat men mekaar reeds lang kent, gerust vertrouwelijk gevoel, dat zal leren dat de tijd "vliegt " ,en het voor herhaling vatbaar is, "verlangen naar nieuwe afspraak !!

Interesses en voorkeuren

Drankgebruik Gematigde drinker
Favoriet eten moet op mijn eten letten, ben zowat een "Bourgondische levensgenieter" met een voorkeur voor visgerechten, heb jaren op zee geleefd en gewerkt! gaande tot chinees, doch met niet te véél vlees.
Autostijl Stationwagen, Ecologische wagen
praktische ding voor verplaatsingen van A naar B, elektrische wagen is momenteel nog te duur en te kleine actieradius, eventueel langs het water om files te vermijden, waterbus !!
Hobby's Internet, Natuur, Shoppen, Tekenen, Kunst, Schilderen, Musea, Theater, Toneel
Sportactiveiten Bowling, Fietsen
Activiteiten Cinema, Familie, Avonden onder de vrienden, Optredens, Theater, Restaurant
Mijn huisdieren Katten, Honden
Favoriete vakantiestijl liefst met zijn twee, B & B ,moet niet te ver zijn, voor bezienswaardigheden gekoppeld aan wat kunst en kultuur.
boottochtje op en langs waterwegen, rustig, romantisch en ontspannend !
Waar ik het meeste van hou Zie vorige, aangevuld met eventueel openingen tentoonstellingen, kunst- en antiekveilingen , hou van mooie kunstzinnige voorwerpen.
Mijn twee adoptie kinderen
Wat ik het meeste haat Is een lelijk en verloren tijd, daarom zie ik weinig tv, véél slecht nieuws, geweldfilms, herbron me in kunstzinnige zaken, de korte tijd dat we hier zijn moeten we liefdevol met mekaar omgaan !
' op de site: mensen die keuren op lengte /gewicht ! '
Wie of wat ik graag zou zijn voel mij redelijk goed in mijn vel, ben te vrede met wat was en nu is, doch wil me nog verder bekwamen in tekenen en schilderen, zo wat de rode draad door mijn leven, daarom volg ik nog academie in Lier.
Muziekvoorkeuren Ik hou het voor mezelf
Filmgenre Ik hou het voor mezelf
Favoriete acteur heb weinig voeling met films, des te méér met kunst en tentoonstellingen, ben lid van de vrienden van Jakob Smitsmuseum en Eugeen van Mieghem en volg diverse veilinghuizen.
Favoriete actrice lievelingskunstenaars ; de impressionisten in 't bizonder , Alfred Ost ,Kurt Peiser, Armand Rassenfosse , Eugeen Laermans, Rik Wouters, Emiel Claus, Jules De Bruycker, Dirk Baksteen, James Ensor en meer moderne kunstenaars met een fris kleurijk palet
Favoriete films Vlaamse film, met niet te veel geweld !
Favoriete lectuur monografien van kunstenaars, vlaamse oude scheepstypes, wind- en watermolens, verzamel de boeken over deze onderwerpen, zijn meestal oudere bibliofiele uitgaven die ik zoek op tweede handsbeurzen.
Favoriete muziekartiest muziek van jaren '60 '70 '80 ,CCR en vlaams en nederlandse kleinkunst,met Dimitri Van Toren op kop...... tot Johan Verminnen .... enz.

Ideale partner

Leeftijd Van  50   naar  70   jaar
Burgerlijke staat Vrijgezel, Gescheiden, Weduwe, LAT
Zij heeft kinderen Ja
Zij wilt kinderen Nee
Zijn/haar persoonlijkheid Enthousiast, Idealist, Intellectueel, Optimist, Passioneel, Realistisch, Rustig
Zijn/haar religie Ik heb geen voorkeur
Zijn/haar nationaliteit Ik heb geen voorkeur
Zijn/haar activiteit Ik heb geen voorkeur
Grootte Ik heb geen voorkeur
Gewicht Ik heb geen voorkeur
Silhouet Ik heb geen voorkeur
Zij rookt Neen, ik hou niet van de rook, Ja, af en toe
Filmgenre Ik heb geen voorkeur
Muziekvoorkeuren Ik heb geen voorkeur