Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love

Berichten

De wall lezen
Zoekt
Mijn berichten


Bericht op de wall

Terug naar de lijst

Ontvangen van Foger-T 

  Offline

61 jaar - Vlaams Brabant - België

In een relatie

Chatten met
Contact toevoegen
Blokkeren
Foger-T Op 13/05/2022 om 19:11

Opvallend...

Als regelmatige bezoeker van deze site (en andere) is me een heel bepaald iets beginnen opvallen in de profielen van de dames...
Die blijken meer en meer lengte-eisen te stellen waaraan hun eventuele partner moet voldoen...De dames hebben blijkbaar liever een man die aan hun lengte-eisen voldoet, dan één die hen goed behandelt.
Je moet zelfs voorzichtig zijn met wat je zegt want anders word je al gauw weggezet als gefrustreerd persoontje.
Ikzelf heb er geen moeite mee mocht mijn partner groter zijn, alleen vind ik het zo’n zonde van de weggegooide kansen op een goede relatie bij een (bijna) volledig matchend profiel .
Want het is toch echt iets uit de oertijd, iets dat echter bij een tweede relatie, na een scheiding of iets dergelijks, totaal niet meer belangrijk is toch ?. Vrouwen zijn geëmancipeerd maar niet geëvolueerd in hun relaties. Klinkt misschien cru, maar legt wel de vinger op de wonde. Wat zouden vrouwen zeggen als wij als man zouden stellen : 'mijn ideale partner moet minstens een cup-size C hebben' ?
We zouden afgeschoten worden! Lengte zowel als cup-size zijn eigenschappen waar je als mens niets aan kan veranderen. Die heb je meegekregen van Moeder Natuur en daar moet je het mee doen. Daarom komt dit soms als een teleurstelling over, ik had van sommige vrouwen meer verwacht. Wellicht komen er hier interessante reacties op...Dan valt er nog eens iets te lezen hier ... :-)

Antwoorden aan Foger-T

   
 
 
Terug naar de lijst