Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love

Berichten

De wall lezen
Zoekt
Mijn berichten


Bericht op de wall

Terug naar de lijst

Ontvangen van Lover 

  Offline

53 jaar - Oost Vlaanderen - België

Weduwnaar - Geen kinderen

Chatten met
Contact toevoegen
Blokkeren
Lover Op 29/11/2021 om 21:36

op de wall...

Hallo allemaal! Dank voor jullie zeer gevarieerde berichten op de wall. Ik ontdekte die deze avond en ik weet niet wat ik moet schrijven.Immer, mijn observaties zijn nogal gelijklopend. Ik betaalde gisteren nog eens 'n abonnementje en amaai. Naast de frustrées, ook meerdere andere.

Wat me opvalt is dat die energie en 'goesting' niet meer gedoseerd lijkt, en dat we voor zowat alles een verzekering, diploma, wet, boetesysteem... moeten hebben, en nog het MEEST voor wat we belangrijk achten: ons lief (en kids etc). Kan het nog meer verstikken, wegjagen, ...?

Ik zoek een mens, liefst niet perfect, niet té 'kneedbaar' en aanhankelijk, liefst geen fotomodel dat elke dag op een voorpagina moet staan, ... Zijn die hier te vinden?
Is er eentje die zich en mij zou aanvaarden zoals we (momenteel) zijn, om misschien samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken? Die kritisch mijn domme moppen en bij wijlen onwetendheid, ironie of sarcasme kan oppikken en me helpen zonder alles te slikken? En liefst ook een 'eigen willetje' heeft, om eigen initiatief en ideetjes in handen te nemen om mij te verrassen, en verrast te worden? En die al ouder geworden is dan (?)18-24 of zo, zonder dagelijks het nodige voor op een voorpagina? Waarom mis ik mijn vorige partner die ongekamd in joggingbroek met gigantische smile dagelijks 'dag schat' zei? Om desnoods -- ogen omhoog smijtend -- plagend een glas koud water boven m'n slaapkop hield omdat ze 'n snood plannetje wilde voorstellen en mijn medewerking nodig had?

Allen die nu goesting hebben om me te blokkeren, die het oneens zijn met dit tekstje, die het onzin vinden... Reageer niet naar mij, maar zeg goeiendag tegen de eerste 5 mensen die je binnenshuis (als er zoveel zijn, en anders buitenshuis in de winkel, lift op het werk, ...) tegen komt en tel hoeveel smiles en/of reacties je krijgt. Zijn het er geen, dan denk jij mogelijks hetzelfde als zij: wasmeda. 't kost niks, geen dag-zeggen-website of app nodig... maar doen. Al geef ik toe dat het mij geen lief bezorgde. Ik ben wel happy & vrolijk. Hoera!

Antwoorden aan Lover

   
 
 
Terug naar de lijst