Help

Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love

Berichten

De wall lezen
Zoekt
Mijn berichten


Bericht op de wall

Terug naar de lijst

Ontvangen van martha62 

  Offline

57 jaar - Antwerpen - België

Weduwe - Geen kinderen

Chatten met haar
Contact toevoegen
Blokkeren
martha62 Op 20/08/2019 om 16:04

Op zoek gaan

Hallo,

Het is opvallend hoe er wordt gereageerd op mijn berichten, en de meesten antwoorden niet eens.
Waar zijn de waarden van beleefdheid en respect gebleven?
Stuur ik vriendelijk berichtjes naar mannen. Maar hoe de meesten dan reageren is toch wel ondermaats (en dan hebben ze universiteit gedaan!). Door gebrek aan goede opvoeding thuis zeker?
Blijkbaar zijn er hier maar enkele mannen die nog op een respectvolle en vriendelijke manier reageren. (zo zal het bij de vrouwen ook wel zijn)
En dan zijn er mannen die er nog plezier in hebben om vrouwen te beledigen en te kwetsen, waarschijnlijk andersom ook.
AUB zeg... speel niet met de mensen hun gevoelens!
Ik vraag me af wat sommigen hier op de site komen doen, er zijn maar weinig serieuze profielen die het nog goed menen heb ik de indruk.

En wat maakt het uit wat men van werk doet, en wat je opleiding is (is dat zo belangrijk?). Het is toch het karakter dat telt zeker en respect hebt voor elkaar, en wat men voor elkaar voelt!
Het is niet omdat je universiteit hebt gedaan, er knap uitziet of wat dan ook dat men ook een mooie persoonlijkheid bezit.
Laten we de mensen eerst van binnen beter kennen voordat men oordeelt op uiterlijk, leeftijd, werk, opleiding, of waar je woont.
Men mag ook al niet te ver meer wonen, en Vlaanderen is toch niet groot!
Perfectie zal je nooit vinden, dat bestaat niet!
Velen laten hier mooie kansen voorbijgaan omdat ze te hoge eisen stellen : uiterlijk, werk, woonplaats, opleiding, lichaamslengte en wat nog allemaal, het moet allemaal perfect zijn.

Natuurlijk hebben we allemaal wel wat voorkeuren, maar men moet toch ook wel water bij de wijn kunnen doen. We hebben allemaal wel iets waar de ander zich aan stoort.
Blijf toch realistisch!
Als je echt iemand graag ziet let je trouwens niet meer op die rimpeltjes of andere kwaaltjes.
We worden allemaal ouder en krijgen vroeg of laat te maken met een ziekte ofzo, dan laat je elkaar toch ook niet in de steek hé.

En mensen aub ; er zijn er hier nog altijd die een serieuze relatie zoeken en goede bedoelingen hebben. Maar blijkbaar tellen die hier niet meer mee en zijn die in de minderheid.
Men wordt hier al direct afgeschreven als je wat rimpeltjes hebt, een afwijking hebt, te klein en te stil bent, geen hakjes meer draagt enz.

Als je interesse in elkaar hebt: geef elkaar ook de tijd om naar elkaar toe te groeien en geef het niet te snel op. Niet iedereen is even open in het begin.
Geef dan ook de kans aan die wat stiller zijn, het zijn misschien ook juist mensen met een warme en mooie persoonlijkheid, daar kan altijd iets moois uit groeien.
Voor alle duidelijkheid : ik zoek hier geen sexdate! Maar alleen een serieuze vriendschap/vaste relatie.

En....mensen die sex zoeken : daar zijn andere sites voor!

Groetjes.

Antwoorden aan martha62

   
 
 
Terug naar de lijst