Help

Schrijf je in gratis en verminder de reclame !

Faites de nouvelles rencontres sur Rendez-Vous.be
meet, like, love

Berichten

De wall lezen
Zoekt
Mijn berichten


Bericht op de wall

Terug naar de lijst

Ontvangen van martha62 

  Offline

57 jaar - Antwerpen - België

Weduwe - Geen kinderen

Chatten met haar
Contact toevoegen
Blokkeren
martha62 Op 17/08/2019 om 23:32

Profielen zonder of met foto

Ik begrijp wel dat sommigen hier geen foto bij hun profiel zetten. Misschien omdat ze bang zijn om afgewezen te worden voor hun uiterlijk. Ofwel hebben ze iets te verbergen.
Ik maak het zelf mee op datingsites. Tegenwoordig moet men er uit zien als een fotomodel anders val je al direct uit de boot.
Te klein is niet goed, heeft men wat oneffenheden; is ook niet meer goed, ben je te stil; dat willen ze ook al niet.
Natuurlijk wil het oog ook wel wat en is dat het eerste waar men naar kijkt; maar wees toch eens realistisch en dat het ideaalbeeld meer is dan alleen maar het uiterlijke.

En de mensen die hun profielfoto niet willen tonen laten zo kansen voorbijgaan.
We hebben toch graag een beeld van tegen wie men praat.
Door het ouder worden zien we er nu eenmaal minder gaaf uit dan toen we jonger waren, en dan beseft men dat het innerlijke toch het belangrijkste is voor een gezonde relatie.

En dan zijn er die vlakaf durven zeggen dat ik niet mooi ben, me lelijk of een seut noemen. Dat getuigd ook weer van respectloos en onvolwassen gedrag. Waar zijn jullie toch mee bezig?
De tijd dat ik alleen op 'knappe' mannen viel is al lang voorbij. Natuurlijk moet ik ook geen man die er nonchalant bij loopt, arrogant is, of iemand die vol staat met tatoeages. Dat zijn mijn types niet.
Voor mij is iemand zijn persoonlijkheid bepalend, en dan mag die wat stiller of verlegen zijn. Als persoonlijkheden en interesses overeenkomen kan er een KLIK zijn, en niet als men alleen voortgaat op het uiterlijke. En verschillen gaan er ook altijd zijn.

Hopelijk zitten er hier toch nog tussen die verder kijken dan de verpakking alleen, en die de moeite doen om iemand écht te leren kennen en ze een kans geven. Je weet nooit wat er misschien nog kan openbloeien. Mensen haken soms ook veel te snel af zonder de ander beter te leren kennen.
Als uiterlijk alleen belangrijk is zal een relatie ook niet lang duren.
Groetjes.

Antwoorden aan martha62

   
 
 
Terug naar de lijst