123

Kim___
54 jaar - Deurne  (Antwerpen)

“Hallo, welkom op mijn profiel. Ik ben geen astrologie-kenner mr ik herken mezelf wel in mijn sterrenbeeld: Ik hou van diepgaande gesprekken, grappige gesprekken, niet van saai grijs, denk voor ik handel, kan hartstochtelijk zijn en ook afstandelijk. Ik ben vrij rustig mr breng soms een soort opwinding in een groep vrienden of familie - een soort activeren/verhogen van de vibe :). Intens en actief als ik iets doe waarvoor ik gemotiveerd ben. Het omgekeerde geldt ook. Ik hou van humor, speelsheid in een relatie, ik plaag graag, zeg of doe graag iets onverwacht. Ik val op door mijn ogen (blik). Op een specifiek gebied ben ik soms dominant ;-) Ik wil een vrouw vinden waar ik serieus mee kan praten, maar die ook gevoel voor humor heeft en soms wat ondeugend is. Vrouwelijk is en zich aantrekkelijk voelt. Soms lief is :-) maar ook pit heeft. Geïnteresseerd is in wat er gebeurt in de wereld, actualiteit enz. Zich een eigen mening vormt. NOOT: Mijn 3de foto is van een jaar of 5 terug.”

 
100

Vereist

Ik ben een man
Burgerlijke staat Vrijgezel
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Rustig
Grootte / Gewicht 176 cm - 93 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 35 naar 55 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

eerste kus

De perfecte rendez-vous

ongedwongen, niet te geforceerd, maar toch spannend, een klik voelen, wederzijdse aantrekking voelen, meer willen weten over haar,

Waar ik het meeste van hou mijn nichtjes en neefje, mijn psychopate kat, zon, geur van gras en straatstenen na een zomerse regenbui, gevoel na fitness,
Wat ik het meeste haat bekrompenheid, meningen zonder enige kennis van zaken, egoïstische onverschilligheid, negeren, gratuit geweld, slaaptekort, Trump. En Teva's ;-)
Wat ik niet wil

Een vrouw die (te) jaloers is, narcistisch, controlefreak, of bazig. Ik hou er niet zo van, als een vrouw enkel leeft voor de relatie of voor haar kinderen. Ik vind het aantrekkelijk en interessant als ze ook haar eigen verlangens nastreeft, en zich niet wegcijfert of zich volledig identificeert met de relatie of het moederschap. Koppels waarin de vrouw de man met ''papa'' aanspreekt, ook al is er geen kind in de buurt te bespeuren ... the horror ! ;-)

Beschrijving

Beroep Bediende
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Mijn ogen, Mijn haar, Mijn benen, Mijn spieren
Sterrenbeeld Schorpioen
Studieniveau Universiteit
Silhouet Enkele kilootjes teveel, Gespierd
Met kinderen Nee
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Sportactiveiten Fitness, Joggen
Activiteiten Familie, Avonden onder de vrienden, Bar, Optredens
Filmgenre komedie, thriller, drama, documentaire
Mijn huisdieren Katten
Parfum Acqua Di Gio
Kledingstijl Tussen casual en gekleed. Op het werk wat gekleder. In de vrije tijd wat meer casual. Ik ben van plan om binnenkort eens een maatpak te laten maken. Lijkt me wel cool :-)
Drankgebruik Gematigde drinker
Favoriet eten 90 %Vrij gezond, bio groenten en vlees, 10% ongezonde lekkere dingen, zoals: friet met curryworst speciale, Lackmans, Hoegaarden Grand Cru, cuberdons.
Hobby's Internet, Muziek, Koken, Muziekspelen, Sporten, Lezen, Reizen, Wandelen
Favoriete vakantiestijl rondreizen of uitstappen vanuit een verblijfplaats, eventueel wat sporten, natuur, luieren (strand), beetje cultuur, ZON :-), lekker restaurantje zoeken 's avonds en in de nog warme avonduren een flesje wijn drinken op een terras of op strand.
Favoriete films The Pianist, The Big Lebowski, La vita e bella, Walk the Line. Scandinavische thrillers zoals The Bridge, Those who kill, ... The Office (zowel de Amerikaanse als de Britse). The Handmaid's Tale.
Favoriete acteur Adrien Brody, Herwig Illegems, Leonardo Di Caprio, Edward Norton'
Favoriete actrice Kathy Bates (in Misery)
Favoriete lectuur Kranten, Humo (reportages, muziek, Grunberg) en Dag Allemaal voor op 't wc. Narziss en Goldmund. . Veel non fiction ook, o.a. over sporten, gezondheid, pychologie
×

Stuur een spraakbericht

Opnemen
(max 30 sec)