123

louki

 67 jaar, Leuven  (Vlaams Brabant)

Zou u een foto willen zien?

Vraag het hem !

Stuur hem/haar een gratis bericht !

68%

Gescheiden, 186 cm, ogen groen, haar kort blond.

Laatste aanmelding op 05/6/2023

Vereist

Een fijne harmonieuze relatie is mijn grootste wens en dit voor het leven, want het beste moet nog komen. Dat hoop ik toch althans! ---- goede communicatie vind ik heel belangrijk. Een welgemeende lach en regulier een warmhartige knuffel is niet alleen fijn maar ook zoveel betekenend. Innerlijke schoonheid is heel belangrijk. ---- Een goed en leuk gesprek zal ons veel wijzer maken en dan zien we wel, letterlijk en figuurlijk. Laat ons proberen samen de grote avontuurlijke ontdekkingsreis te starten met als doel: terug het mooie normale leven, waar we ons beiden goed bij voelen! Alleen is maar alleen en hopelijk is dat niet mijn en uw toekomst!

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Realistisch
Grootte / Gewicht 186 cm - kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 55 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Weten dat je voor iemand in de goede zin iets betekent en er een goede houvast aan hebt. Woorden als 'ik zie je graag ' en/of een dikke knuffel is de puurste romantiek.

De perfecte rendez-vous

Wanneer men zich goed voelt bij iemand en wanneer afscheid nemen dan moeilijk wordt.

Waar ik het meeste van hou Liefde, vriendschap, natuur, rust, dieren, huiselijkheid, regelmatig er eventjes tussenuit, de gewone eenvoudige dingen des levens, hand in hand door het leven. Er zijn voor elkaar is toch belangrijk!
Wat ik het meeste haat ik ben geen hater maar onrecht al dan niet gepaard gaande met onmacht vind ik toch wel ergerlijk.
Wat ik niet wil

Ik stel mij niet ten toon (foto) in deze vitrine, zeker niet in de combinatie waar ik toch een stukje van mijn ziel blootleg. Een beetje privacy mag toch wel denk ik; Een kennismakingsgesprek ergens ten velde lijkt mij meer aangewezen en waardevoller. Best beginnen bij het onbekende , dat kan de interesse en de spanning alleen maar verruimen. Ik kan misschien spijtig genoeg de juiste -zo belangrijke -zogenaamde klik niet terugvinden in een pasfoto. Bij deze wil ik ook een doordenkertje meegeven voor de mensen die menen verliefd te worden op een pasfoto: "Mensen zijn als boeken. Sommigen misleiden je door de omslag en anderen verrassen je door de inhoud (Connie Witteman)". .

Beschrijving

Beroep Gepensioneerd
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Ik hou het voor mezelf
Sterrenbeeld Boogschutter
Studieniveau Hoger ASO
Silhouet Enkele kilootjes teveel
Haar blond + kort
Met kinderen Ja
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Ik hou het voor mezelf
Land België

Interesses en voorkeuren

Sportactiveiten Ik hou het voor mezelf
Activiteiten Ik hou het voor mezelf
Filmgenre Ik hou het voor mezelf
Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Parfum eau naturelle
Kledingstijl Casual
Religie Katholiek
Drankgebruik Drink niet
Favoriet eten alleseter, het een wel liever dan het ander weliswaar
Hobby's Natuur, Tuinieren, Andere
Favoriete vakantiestijl Een boom, een rivier, veel groen, goed gezelschap, een goede babbel en knabbel, en dan rustig genieten. Nooit te ver weg, kortbij is er ook veel te zien en. Wel steeds met beide voeten op de begane grond en starten wanneer het begint te kriebelen
Muziekvoorkeuren N
×

Stuur een spraakbericht

Opnemen
(max 30 sec)