louki

 64 jaar, Leuven  (Vlaams Brabant)

Zou u een foto willen zien?

Vraag het hem !
63%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor liefde.

186 cm, ogen groen, haar kort blond.

Laatste aanmelding op 01/12/2020

Vereist

Een fijne harmonieuze relatie is mijn grootste wens en dit voor het leven, want het beste moet nog komen. Dat hoop ik toch althans! ---- goede communicatie vind ik heel belangrijk. Een welgemeende lach en regulier een warmhartige knuffel is niet alleen fijn maar ook zoveel betekenend. Innerlijke schoonheid is heel belangrijk. ---- Een goed en leuk gesprek zal ons veel wijzer maken en dan zien we wel, letterlijk en figuurlijk. Laat ons proberen samen de grote avontuurlijke ontdekkingsreis te starten met als doel: terug het mooie normale leven, waar we ons beiden goed bij voelen! Alleen is maar alleen en hopelijk is dat niet mijn toekomst!

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Realistisch
Grootte / Gewicht 186 cm - kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 55 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Weten dat je voor iemand in de goede zin iets betekent en er een goede houvast aan hebt. Woorden als 'ik zie je graag ' is de puurste romantiek.

De perfecte rendez-vous

Wanneer afscheid nemen moeilijk wordt.

Waar ik het meeste van hou Liefde, vriendschap, natuur, rust, dieren, huiselijkheid, regelmatig er eventjes tussenuit, de gewone eenvoudige dingen des levens, hand in hand door het leven met een lieve zorgzame en verzorgde vrouw. Er zijn voor elkaar is toch belangrijk!
Wat ik het meeste haat ik ben geen hater maar onrecht al dan niet gepaard gaande met onmacht vind ik toch wel ergerlijk.
Wat ik niet wil

Ik stel mij niet ten toon (foto) in deze vitrine, zeker niet in de combinatie waar ik toch een stukje van mijn ziel blootleg. Fotojagers zijn er aldus aan voor de moeite. Stof tot nadenken voor de vooroordelers natuurlijk. Uiteindelijk vind ik die fotoshow toch ook een ietwat pietluttig gegeven; men zou beter wat openhartiger zijn en meer vertellen over zichzelf; daaruit kan je dan beter de karakters ontleden. levenswijsheid is soms ver zoek, wat niet wegneemt dat visuele aantrekkelijkheid er zeker mag zijn, maar zeker niet prioritair moet zijn. Mensen zijn als boeken. Sommigen misleiden je door de omslag en anderen verrassen je door de inhoud (Connie Witteman). Een kennismakingsgesprek lijkt mij meer aangewezen en waardevoller; Bij een blind date begint men bij het onbekende en kan de interesse alleen maar verruimen. .

Beschrijving

Beroep Bediende
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Ik hou het voor mezelf
Sterrenbeeld Boogschutter
Studieniveau Hoger ASO
Silhouet Enkele kilootjes teveel
Haar blond + kort
Met kinderen Ja
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Ik hou het voor mezelf
Land België

Interesses en voorkeuren

Parfum eau naturelle
Kledingstijl Casual
Religie Katholiek
Drankgebruik Drink niet
Favoriet eten alleseter, het een wel liever dan het ander weliswaar
Favoriete vakantiestijl Natuur, avontuur, rondtrekken, ontdekken en dit in alle seizoenen. Een goede babbel en knabbel, Bos, rivier, meer, bergen, zee. Nooit te ver weg, kortbij is er ook veel te zien. Wel met beide voetjes op de grond en met 6 wielen. Rustig genieten.
Muziekvoorkeuren N