louki

 64 jaar, Leuven  (Vlaams Brabant)

Zou u een foto willen zien?

Vraag het hem !
62%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor liefde.

186 cm, 99 kg, ogen groen, haar kort blond.

Laatste aanmelding op 06/12/2019

Vereist

Een fijne harmonieuze relatie is mijn grootste wens en dit voor het leven, want het beste moet nog komen. Dat hoop ik toch althans! ---- goede communicatie vind ik heel belangrijk. Een welgemeende lach en regulier een warmhartige knuffel is niet alleen fijn maar ook zoveel betekenend. Innerlijke schoonheid is heel belangrijk. ---- Een goed en leuk gesprek zal ons veel wijzer maken en dan zien we wel, letterlijk en figuurlijk. Laat ons proberen samen de grote avontuurlijke ontdekkingsreis te starten met als doel: terug het mooie normale leven, waar we ons beiden goed bij voelen! Alleen is maar alleen en hopelijk is dat niet mijn toekomst!

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Realistisch
Grootte / Gewicht 186 cm - 99 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 50 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Weten dat je voor iemand in de goede zin iets betekent en er een goede houvast aan hebt. Woorden als 'ik zie je graag ' is de puurste romantiek.

De perfecte rendez-vous

Wanneer afscheid nemen moeilijk wordt.

Wat ik niet wil

Niemand is perfect... we zien wel! Ik stel mij niet ten toon aan de ganse wereld, zeker niet in de combinatie waar ik mijn ziel blootleg. Een gesprek onder vier ogen lijkt mij meer aangewezen en waardevoller; Bij een blind date begint men van het onbekende en kan de interesse alleen maar vergroten. .

Beschrijving

Beroep Bediende
Sterrenbeeld Boogschutter
Studieniveau Hoger ASO
Haar blond + kort
Met kinderen Ja
Roken Nee
Land België

Interesses en voorkeuren

Waar ik het meeste van hou Liefde, vriendschap, natuur, rust, dieren, huiselijkheid, regelmatig er eventjes tussenuit, de gewone eenvoudige dingen des levens, hand in hand door het leven met een lieve eenvoudige zorgzame vrouw. 'SAMEN' vind ik heel belangrijk!
Wat ik het meeste haat ik ben geen hater maar onrecht al dan niet gepaard gaande met onmacht vind ik toch wel ergerlijk.
Parfum eau naturelle
Religie Katholiek
Drankgebruik Drink niet
Favoriet eten alleseter, het een wel liever dan het ander weliswaar
Favoriete vakantiestijl Natuur, avontuur, rondtrekken, ontdekken en dit in alle seizoenen, Een goede babbel en knabbel, Bos, rivier, meer, bergen, zee. Nooit te ver weg, kortbij is er ook veel te zien! Liefst geen spit-en massa toestanden! Rust, ontspanning en genieten!
Muziekvoorkeuren N