Jan

 71 jaar, Knokke-Heist  (West Vlaanderen)

Zou u een foto willen zien?

Vraag het hem !
78%
vrijgezel, zoekt op een vrouw voor vriendschap.

173 cm, 57 kg, ogen blauw, haar kort bruin.

Laatste aanmelding op 26/12/2020

Vereist

Zoek vrouw die houdt van mensen,van alle mensen,vooral de kwetsbare en gewonde mensen;die houdt van de natuur,vooral van de ZEE in al haar staten en toestanden,van het gezang van de vogels,van het geluid van de wind,van de zon,van wandelen;die houdt van muziek,en ook van de stilte;die houdt van lezen en schrijven,van kunst in al haar aspekten.

Ik ben een man
Burgerlijke staat Vrijgezel
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Idealist
Grootte / Gewicht 173 cm - 57 kg
Ik zoek een vrouw

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

De perfecte rendez-vous

een spontane,toevallige ontmoeting

Waar ik het meeste van hou Liefde(=tederheid+kracht ;=moeder+vader zijn).Knuffelen,massage,de zon,de ZEE,het strand,de duinen,zuivere lucht,stilte,de vogeltjes die fluiten,een tuin,terrasje waar de musjes dichtbij komen,humor, eenvoudige mensen,mensen die het moeilijk hebben.
Wat ik het meeste haat Arrogante 'winners',dikke nekken;vulgariteit;zij die het te gemakkelijk hebben;onverschilligheid;moei-als;nooit kunnen toegeven dat je verkeerd bent;nooit kunnen vergeven;liegen;lawaai,sigaret,(zwerf)vuil niet in vuilzak of vuilbak smijten.
Wat ik niet wil

Onverschilligheid.Hardheid.Geweld in al zijn of haar vormen.Fanatisme ook in al zijn of haar vormen (politiek,ideologisch,filosofisch,religieus, areligieus,enz).Geen respect (of onverschilligheid) voor andere taal of cultuur ! Onrechtvaardigheid en oneerlijkheid.Onoprechtheid,ook in de liefde.Geen aandacht voor elkaar in een relatie.Iemand pijn doen of kwetsen.Door iemand pijn gedaan worden of gekwetst worden.

Beschrijving

Beroep Vrij Beroep
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Mijn mond, Mijn ogen, Mijn handen
Sterrenbeeld Vissen
Studieniveau Universiteit
Haar bruin + kort
Met kinderen Nee
Roken Nee
Land België

Interesses en voorkeuren

Sportactiveiten Wandelen, Fietsen
Filmgenre documentaire
Parfum de zeelucht
Drankgebruik Gematigde drinker
Favoriet eten Wat we voor elkaar met liefde koken;ik kook intuïtief en ontdek dat ik bijna geen vlees gebruik,wel veel groenten en fruit...Spagettis.Ik lust wel zeevruchten :garnalen,mosselen,Sint-Jacobsschelpen.Chocolade...!!
Hobby's Internet, Muziek, Knutselen, Natuur, Vrijwilligerswerk, Schrijven, Muziekspelen, Tuinieren, Lezen, Kunst, Wandelen
Favoriete vakantiestijl In mijn(of een)tuin,of in mijn appartement aan zee.De ZEE,de duinen,bossen en de streek tussen Knokke,Damme,Brugge en Sluis,'le plat pays' ,'mijn vlakke land',het paradijs zeg maar !
Favoriete films elke dag van ons leven is een stuk van onze levensfilm
Favoriete acteur elke man
Favoriete actrice elke vrouw
Muziekvoorkeuren klassiek
Favoriete lectuur Filosofie & religie;wetenschap;natuur(ecologie,vogels,enz);en liefst deze 3 samen in 1 boek (holisme);kunstboeken;mijn dagboek