123

Marieke8
63 jaar - Genk  (Limburg)

“Ben een blije naturelle vrouw, voel me jong en creatief, een natuurmens, een omie, veel hobby s op natuur- en cultuurvlak( tuinieren, kunst, tentoonstellingen, architectuur, gidsen in museum….) leef redelijk ecologisch. Ben zelfstandig, sociaal, nu op pensioen als juf. Zoek een actieve, niet te serieuze maar wel respectvolle, lieve man- die rust en zelfzekerheid uitstraalt, geschoold en zelfstandig is, gezond leeft. Ongedwongen hartelijke gesprekken, af en toe met diepgang, dan weer met een lach, gevoel naast verstand….de kunst van het leven, Keltische wijsheid. Op regelmatige basis een toffe activiteit delen ( muziek, theater, wandelen, uitstap,….) en er zijn voor elkaar in woord èn daad, daar ga ik voor! Momenteel kan ik enkel een achttal woorden lezen van je bericht. en deze verdwijnen bij een nieuw … Mannen in een relatie (amai dat zijn er hier veel!!) of die op 5 paarden tegelijk wedden alsook jonge veulens hoeven mij niet te contacteren. Zelf sta ik open voor eerlijke l”

 
50

Laatste aanmelding op 01/4/2024

Vereist

Ik ben een vrouw
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Enthousiast
Grootte / Gewicht 172 cm - 73 kg
Ik zoek een man
Leeftijd Van 55 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Waar ik het meeste van hou Met zachtheid in het leven staan/ respectvol zijn op alle vlakken/ verwondering, speelsheid en humor het leven laten kleuren.

Beschrijving

Beroep Gepensioneerd
Sterrenbeeld Steenbok
Studieniveau Hogeschool korte type
Silhouet Normaal
Met kinderen Ja
Roken Nee
Land België

Interesses en voorkeuren

Favoriete vakantiestijl natuurbeleving, citytrip met een flinke portie cultuur, de zee….de vrijheid van reizen met de camper, B&B
×

Stuur een spraakbericht

Opnemen
(max 30 sec)