123

Shanti
61 jaar - Sint-Lievens-Houtem  (Oost Vlaanderen)

“Ik ben al in de vorige eeuw gescheiden, en heb geen kids, maar dat was geen bewuste keuze (dat scheiden wel, maar de kids niet :-).Ik wil graag een relatie opbouwen die gebaseerd is op vriendschap. Verder zijn respect hebben voor mekaar, trouw zijn, vertrouwen hebben, eerlijkheid, begrip, mekaars steun en toeverlaat zijn en uiteraard mekaar graag zien onmisbare ingrediënten om het baksel te doen slagen. Ik rook niet en zoek ook een niet-rokende partner.”

 
97

Laatste aanmelding op 26/11/2023

Vereist

Ik ben een vrouw
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Realistisch
Grootte / Gewicht 172 cm - kg
Ik zoek een man
Leeftijd Van 60 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Die vertel ik niet aan iedereen :-)

De perfecte rendez-vous

Ergens gezellig wat gaan drinken of eten, mekaar wat leren kennen, vragen stellen, antwoorden geven, en dan gaandeweg het gevoel krijgen dat je die persoon echt wel graag wil terugzien.

Waar ik het meeste van hou Gewoon doen wat je graag doet, samen dingen doen maar elkaar ook ruimte laten om dingen te kunnen doen waar je partner geen interesse voor heeft, en neen, in café's en discotheken gaan rondhangen op je eentje hoort daar niét bij :-)
Wat ik het meeste haat Ik haat fruitvliegjes (rotbeestjes zijn dat), brommende muggen die je maar niet te pakken kan krijgen, files veroorzaakt door nieuwsgierige mensen, een veel te kleine douchecabine waarbij je bij iedere beweging de wanden raakt, ..
Wat ik niet wil

Betweters die zich gedragen alsof ze het warme water hebben uitgevonden en denken dat alle andere mensen dommer dan zij zijn, lijfgeuren, vieze nagels, publieke neuspeuteraars, witte sokken, onbeleefdheid, respectloosheid, mensen die hun postuur 'normaal' vinden terwijl ze 140 kg wegen, en one-night stands.

Beschrijving

Beroep Bediende
Sterrenbeeld Tweeling
Studieniveau Hogeschool korte type
Silhouet Normaal
Haar bruin + halflang
Met kinderen Nee
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Parfum Pure Poison, J'adore, Gaulthier, Pleasures
Kledingstijl Naar gelang de gelegenheid. Thuis lekker relax (als er geen bezoek verwacht wordt toch). Kan zowel jeans met sneakers zijn als rokje met hakje.
Religie Katholiek
Drankgebruik Party drinker
Favoriet eten Italiaans, Grieks, Chinees, maar even goed een malse entre-côte met een lekkere champignonsaus, prinsesseboontjes en gratin daupinois... jummie...
Hobby's Internet, Muziek, Natuur, Vrijwilligerswerk, Lezen, Reizen, Dansen, Theater, Wandelen, Toneel
Favoriete vakantiestijl Een mix van natuur, cultuur, lokale geuren en kleuren, zon, zee, bergen (degelijke heuvels tellen ook mee) en af en toe wat strand.
Favoriete films Cast Away, The Green Mile, Forest Gump, dat zijn Hanks films maar ook nog vele andere maar ik kom nu niet op de titels...
Favoriete acteur Tom Hanks, Morgan Freeman, Denzel Washington, Liam Neeson, Jason Statham
Favoriete actrice Meg Ryan, Julia Roberts, Merryl Streep, Sandra Bullock, Cameron Diaz
Favoriete lectuur Waargebeurde verhalen, romans, historische romans, spannende verhalen, thrillers...
×

Stuur een spraakbericht

Opnemen
(max 30 sec)