robby46

 57 jaar, Zomergem  (Oost Vlaanderen)
92%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor andere.

184 cm, 98 kg, ogen groen, haar kort bruin.

Laatste aanmelding op 28/6/2022

Vereist

Ben zeker NIET (hopeloos) op zoek . Het verleden is verwerkt dus ... heb mijn handen vrij om de toekomst vast te houden !!! Ben reeds enige tijd singel en sta open voor een nieuwe vriendschap en eventuele nieuwe relatie . Ik hoop iemand tegen te komen die om me geeft om WIE ik ben en niet om WAT ik heb . God schept de dag en ik ... geniet er van .Dus veel zorgen maak ik me niet meer ! Ik ben zeker NIET op zoek naar, knap, mooi, ... zoals sommigen hun waslijst aan vereisten hier ... , als de klik er komt of is dan WORDT die persoon mooi, knap .... IN MIJN OGEN TOCH ! VOORLOPIG nog niet geabonneerd , dus kan nog niet reageren of berichten lezen

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Optimist
Grootte / Gewicht 184 cm - 98 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 45 naar 60 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Oeioei ... wat geweest is is voorbij ... Toch ? En als ik het opnieuw kan invullen zal ik hier niet meer op de site te vinden zijn ... !

De perfecte rendez-vous

Een goed gesprek tijdens een wandeling en iets nuttigen ondertussen en als goed aanvoelt dan wil ik iets gaan eten ook .

Waar ik het meeste van hou Mijn kinderen die ondertussen het huis uit zijn en op eigen benen (proberen te) staan . MIJN RIJKDOM daar hou ik van echt waar ! Spijtig dat veel mensen me niet of nooit zullen begrijpen ; mijn rijkdom zit in mijn hart en niet in mijn portefeuille !
Wat ik het meeste haat Daar heb ik geen tijd voor ... of ja toch wel ... drankge(ver)bruikers , zagers en klagers en vooral pretenties , AUB GEEN hoogmoed voor mij want daar krijg ik de rietepetiet van !!!
Wat ik niet wil

Iemand die me na enige tijd toch probeert om te vormen tot de persoon dat ze hoopten die ik was of zou zijn ! Mensen die een (verborgen) verslaving hebben zoals drank , drugs , pillen , ... neenee daar bedank ik voor !!! Gewoon mijn volledig profiel goed lezen ... ook bij favoriete muziekartiest !

Beschrijving

Beroep Stielman
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Staat niet in de lijst
Sterrenbeeld Tweeling
Studieniveau Hogeschool korte type
Silhouet Enkele kilootjes teveel
Haar bruin + kort
Met kinderen Ja (2)
Roken Ja
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Autostijl Ik hou het voor mezelf
Sportactiveiten Dansen
Activiteiten Familie, Avonden onder de vrienden
Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Parfum Fris en zacht
Kledingstijl Casual
Probeer er toch deftig uit te zien als ik op stap ga en als ik aan het werk ben is het ook met werkkledij .
Religie Katholiek
Drankgebruik Gematigde drinker
Favoriet eten Eet alles hoor en zeker als het met liefde klaargemaakt is en dat kan zowel door JOU ALS door MIJ zijn !!! Maar eens gaan uit eten daar maak ik maar al te graag tijd voor .
Hobby's Knutselen, Natuur, Tuinieren, Dansen, Wandelen
Favoriete vakantiestijl Grootst, langst, verst , ... sorry hoor maar dat is aan mij niet besteedt . Geen zonneklopper maar verkies eerder de natuur en vooral de cultuur . Vakantie is om te ontspannen dus we zien wel waar we terechtkomen als we vertrokken zijn ... .