123

Lavendel9000

 56 jaar, Gent  (Oost Vlaanderen)
100%

Weduwnaar, 180 cm, 90 kg, ogen bruin, haar kort grijs.

Laatste aanmelding op 21/3/2023

Vereist

Na een tijd van het herpakken van het leven wil ik terug het geluk vinden, delen en geven. Terug de kleine dingen appreciëren maar evengoed grote dingen waarderen. Nieuwe horizonten zien. Reizen, kleine en grote uitstappen doen. Samen winkelen , shoppen maar evengoed eens lui in de tuin genieten van de zon. Samen genieten van een film, restaurant ,musea... kortom, dingen die normaal lijken maar allemaal nu even op de achtergrond waren beland.Deels door mijn verleden, deels door de pandemie. Wie wil terug de draad oppikken met mij om samen verder te gaan ? En laat ons eerlijk zijn, niemand zit hier voor zijn plezier op dergelijke site. We zoeken allen immers het kleine geluk. Iemand die je begrijpt in een gesprek, liefde, plezier en de dagelijkse omgang met elkaar. Ik wil mezelf niet te verkopen met praatjes om goed over te komen. Ik ben immers op zoek wie gelijkgezind denkt over het leven en samenzijn. Wie daarin lukt is welkom. Tot binnenkort.

Ik ben een man
Burgerlijke staat Weduwnaar
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Vrijgevig
Grootte / Gewicht 180 cm - 90 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 50 naar 60 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Hoog boven de wolken op een vulkaan in Sicilië de zon zien opkomen. Op een zeilboot geen land meer zien en zachtjes verder varen. De kleine momenten als groots kunnen zien.

De perfecte rendez-vous

Zonder vooroordelen elkaar leren kennen. Onafhankelijk hoe je eruit ziet, wie je bent of wat je doet. Elkaar de tijd geven om elkaar te begrijpen en te evolueren. Wederzijds respect geven...Is dit niet de essentie van het leven ?

Waar ik het meeste van hou Zalige momenten koesteren. Fotografie , genieten van een goed gesprek, restaurant , een kwaliteitsfilm of concerten beleven, samen genieten. In elkaars ogen kunnen kijken en dan met een glimlach elkaar zwijgzaam kunnen begrijpen.
Wat ik het meeste haat Alcoholisten, wegpiraten, profiteurs, leugenaars, en meer van dat moois. Doe geen moeite, ik heb je vlugger door dan dat je zou vermoeden. Sorry daarvoor.
Wat ik niet wil

Fake personen met dito levensverhalen of levensgewoontes. Ik haat schattenjagers, profiteurs, lijfgeur en mensen met een drankprobleem.

Beschrijving

Beroep Arbeider
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Mijn ogen
Sterrenbeeld Schorpioen
Studieniveau Hogeschool korte type
Silhouet Ik hou het voor mezelf
Haar grijs + kort
Met kinderen Ja
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Autostijl Stationwagen
Sportactiveiten Ik hou het voor mezelf
Activiteiten Cinema, Optredens, Theater, Restaurant
Filmgenre komedie, thriller, drama, documentaire, avontuur
Mijn huisdieren Katten
Parfum Boss
Kledingstijl Trendy
Ik hou van goed gekleed te zijn, ordentelijk en netjes over te komen. Ik koop merkkledij voor gepaste momenten maar evengoed hou ik van een slobbertrui en jeans voor de vrije momenten.
Religie Christen
Drankgebruik Party drinker
Favoriet eten Je let meer op de gezondheid , dus pas ik me aan om gezonder te eten. Dat kan vanalles zijn. Maar ik kan me soms laten gaan in iets lekkers. Wie niet ?
Hobby's Muziek, Natuur, Kunst, Fotografie, Wandelen
Favoriete vakantiestijl Stressloos, zonder naar een cent te kijken, genieten, horizonten verkennen, genieten van nieuwe omgevingen, De Provence, Spanje , citytrips maar steeds zonder tijdsdruk. Een zwoele zomeravond in de Provence onder de lampions op een dorpsplein.
Favoriete films Titanic, Somewehere , Arrival, Ad Astra, Up in the Air, Michael Clayton, Blade Runner,Boyhood, Youth, Somewhere .. teveel om alle kwaliteitsfilms op te noemen.
Favoriete acteur George Clooney, Tom Hanks, Jack Nicholson, kwalitietsacteurs...''''''''''''''''''''
Favoriete actrice Kelly McGillis, Marion Cottilard, Sandra Bullock, Juliette Binoche , Kwaliteit en karaktervolle actrices met een meerwaarde dan alleen hun facade. Vrouwen met inhoud.
Muziekvoorkeuren funk
Favoriete lectuur Boeken over interessante mensen - biografieën uit de kunstwereld ..

Video's