Rustzoeker

 53 jaar, Westerlo  (Antwerpen)
86%
gescheiden, zoekt op een man voor vriendschap.

165 cm, ogen groen, haar lang kastanjebruin.

Laatste aanmelding op 09/4/2021

Vereist

Een rustzoeker (hoe raad je het!) met veel behoefte aan connectie en creatie. Geen dertien in een dozijn: introvert maar open, zacht maar krachtig, rationeel maar ook een gevoelige ziel, veel passie maar ook veel rust. Ik werk als docent aan een of andere universiteit - en dat doe ik met veel passie. Naast leerstof geef ik ook graag wat leefstof. Wat voor iemand ik graag wil vinden? Een verwante ziel, wellicht. De misschien wel zeldzame combinatie van verbondenheid, zorgzaamheid, IQ & EQ. Een communicatief iemand met een open geest ook. Oh, ik heb een zwak voor een mooie stem (timbre én uitspraak) en een subtiel gevoel voor humor. En borsthaar, gek genoeg - maar dat is zeker geen must. ;^) Een relatie zou fijn zijn, vriendschap is ook welkom.

Ik ben een vrouw
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Idealist
Grootte / Gewicht 165 cm - kg
Ik zoek een man
Leeftijd Van 45 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Romantiek zit voor mij niet in grote gebaren, wel in verbondenheid. Tijd maken voor elkaar, eens een dag in bed blijven om te babbelen, te knuffelen, te lachen en te vrijen. Het gevoel van thuiskomen bij elkaar, vooral.

De perfecte rendez-vous

Als het weer meewerkt: een wandeling in de natuur, daarna een drankje. Anders: museum of etentje. Maar vooral: een boeiend gesprek en elkaar rustig ontdekken.

Waar ik het meeste van hou Tot rust komen: dat lukt in de natuur of door een creatieve uitlaatklep: naaien, fotografie, webdesign, vormgeving. Zelfontplooing, ook; je bent nooit te oud om te leren, ook op persoonlijk vlak.
Wat ik het meeste haat Activiteiten met veel drukte en lawaai: die putten me uit. En taalfouten? Hier en daar een tikfoutje kan natuurlijk de beste overkomen, maar slordige taal: daar knap ik op af.
Wat ik niet wil

Ik hou wel van een beetje diepgang, dus vrolijke mannen die vooral plezier willen maken, spreken met niet zo aan. Iedereen geniet zo op zijn eigen manier van het leven, toch? Doe mij maar een boeiende babbel. Die kan overigens óók met humor doorspekt zijn.

Beschrijving

Beroep Onderwijs
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Ik hou het voor mezelf
Sterrenbeeld Ram
Studieniveau Post-universitair onderwijs
Silhouet Enkele kilootjes teveel
Haar kastanjebruin + lang
Met kinderen Ja (2)
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Autostijl Ik hou het voor mezelf
Sportactiveiten Wandelen, Fietsen, Yoga
Activiteiten Ik hou het voor mezelf
Filmgenre drama, documentaire
Parfum Coco Chanel Nuit - doet dat er eigenlijk toe?
Kledingstijl Andere
Eerder minimalistisch & tijdloos - zie foto (begin 2020).
Religie Agnost
Drankgebruik Drink niet
Favoriet eten Gezond, maar lekker. Vooral veel groenten, beetje fruit, beetje vlees of vis. Bijvoorbeeld: kruidig gemarineerde biefstuk & gegrilde mediterrane groenten met een balsamicodressing. Soms sushi.
Hobby's Natuur, Lezen, Fotografie, Wandelen, Zelfverbetering, Andere
Favoriete vakantiestijl Voor mij telt vooral het gezelschap (boeiende babbelaar!) en de omgeving. Liefst ergens in de natuur, liefst waar het niet te warm is (leve Scandinavië!) maar dicht bij huis (0 meter ervandaan) is ook prima. Als ik mag dromen: ook een stad met wat cu...
Muziekvoorkeuren jazz, klassiek, funk, pop, soul

Video's