Horseman

 64 jaar, Westmeerbeek  (Antwerpen)
66%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor andere.

180 cm, 87 kg, ogen bruin, haar kort grijs.

Laatste aanmelding op 30/6/2022

Vereist

Emphatisch, geïnteresseerd, communicatief, eerlijk, gevoelig, muzikant, passioneel, begaafd, handyman, kok, (zelden vlees en indien "wel", dan is het kip) ontdekker, reiziger. Oppervlakkigheid en onverschilligheid is niet aan me besteed, maar tegelijkertijd is humor een evidentie! Natuur, filosoferen, rode wijn, kaarslicht, sfeer, sensualiteit, aanraking, lichaamshygiëne, verbinding maken, obstakels overwinnen, openheid. Een naturelle, verstandige, goed uitziende vrouw met het hart op de juiste plaats die veel wil delen, maar ook voor haar eigen ding kan gaan. Een LAT relatie is een mooie opstart. Ze dient als partner tegelijkertijd aan te voelen als een echte goede vriendin! Oprecht en "open" communiceren, luisteren naar elkaar en samen véél lachen! Leeftijd is relatief en niet altijd bepalend. Wel “wie je bent en waar je voor staat”.

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Extravert
Grootte / Gewicht 180 cm - 87 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 55 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

De perfecte rendez-vous

Een naturelle, verstandige, goed uitziende vrouw met het hart op de juiste plaats die veel wil delen, maar ook voor haar eigen ding kan gaan. Een LAT relatie is een mooie opstart. Ze dient als partner tegelijkertijd aan te voelen als een echte goede vriendin! Oprecht en "open" communiceren, luisteren naar elkaar en samen véél lachen, daar gaat het me om. Leeftijd is relatief en niet bepalend. Wel “wie je bent en waar je voor staat”. De coup de foudre is heel leuk en geweldig, ik hou ook van "de vlinders" en voel ze graag bij de eerste ontmoeting, maar laat dat niet "al" te veel de barometer zijn. Laat "waarderen", "graag zien", "houden van" het vervolg zijn in een boeiende reis. Elkaar tijd en ruimte geven. Daten is een ontdekkingsreis waar je bij de beste match blijft stilstaan en samen verder gaat!

Wat ik niet wil

Beschrijving

Sterrenbeeld Steenbok
Studieniveau Technisch & Kunstonderwijs
Silhouet Normaal
Haar grijs + kort
Met kinderen Ja
Roken Nee
Land België

Interesses en voorkeuren

Sportactiveiten Wandelen, Fietsen
Kledingstijl Casual
Religie Andere
Favoriet eten Pasta en rijstgerechten, wok, geen vlees behalve kip. Alles op smaak gebracht met de juiste kruiden. Geen overdaad. Laat de natuurlijke smaken spreken en ze niet verdoezelen met al te pikante kruiden.
Favoriete vakantiestijl Reizen in een gezellige mobilhome en nooit naast elkaar op een camping, (wij zelf wel, maar niet de mobilhome omgeven door 20 andere) maar mooi,veilig en wel daar waar je 's morgens de konijntjes en zelfs de hertjes ziet passeren.