Grasshopper

 57 jaar, Sint-Truiden  (Limburg)
100%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor vriendschap.

183 cm, 83 kg, ogen groen, haar halflang grijs.

Laatste aanmelding op 14/10/2019

Vereist

Ik ben rustige en lieve man met passie, warm hart, teder maar ook deugniet. Ik heb optimistische kijk op het leven, gevoel voor humor, oprechtheid en wederzijds respect. Ik tracht er verzorgd, modern en mezelf te blijven, met een vleugje mysterie die een uitdaging niet uit de weg gaat. Op mijn foto's sta ik wat té ernstig maar ik beleef wel het leven op een vrolijke manier en een grijs bestaan is niet aan mij besteed. Humor...graag.

Burgerlijke staat Gescheiden
Grootte / Gewicht 183 cm - 83 kg

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Vertel ik je lekker niet. (maar was wel kinky :) Ik ben niet echt preuts maar de nadruk ligt momenteel op "samen op stap".

De perfecte rendez-vous

Samen lachen, plezier maken, een leuk gesprek, wat kunnen wegdromen en véél genieten van de kleine dingen...een wandeling met picknick, op een deken en naar de wolken staren, een concertje, een etentje, een terrasje. Ik tank mijn Vespa alvast vol.

Wat ik niet wil

Vooral geen deernes die uit zijn op een one-night-stand. They are completely from the rats besniffled! Beam them up Scotty! Erotiek heeft - naast de tederheid- zeker nog zijn plaats in mijn leven, maar is niet de hoogste toon. Dat stomende s*ks met de jaren beter wordt, kan ik meteen ontkennen - hier spreekt een ervaringsdeskundige. Fysieke roekeloosheid is voor iederéén dom gehobbel, maar als je wat ouder wordt, wordt het wel héél erg dom. In wezen is het wél een antwoord: passie is in elkaar verdrinken en toch weer boven water komen. Balsem voor de ziel. ps. Ik heb al wel een perfecte relatie met mijn bed. Alleen wil mijn wekker niet dat we samen zijn, de jaloerse trut! De afstand is belangrijk. Jij zal waarschijnlijk niet onder de kerktoren wonen, (of het zou Suzanne, de zus van de vrouw van de beenhouwer hier moeten zijn maar dan nog, die is lesbisch). Een vriendschap opbouwen lijkt mij een mooi begin.

Beschrijving

Beroep Kunstenaar
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Mijn oren
Sterrenbeeld Steenbok
Studieniveau Hogeschool korte type
Silhouet Normaal
Haar grijs + halflang
Met kinderen Ja (2)
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Nooit meer
Land België
Nationaliteit Belgische

Interesses en voorkeuren

Persoonlijkheid Optimist
Waar ik het meeste van hou Ik kan met drie ballen jongleren (vraag me niet waarom) en hou best van een leuke babbel. Maar die dingen kan ik niet tesamen, ik ben een man.
Wat ik het meeste haat Haten...verloren energie
Autostijl Stationwagen, Moto
Sportactiveiten Fitness, Yoga
Activiteiten Familie, Avonden onder de vrienden, Bar, Concerten, Optredens, Theater
Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Parfum Musk
Kledingstijl Casual
Voddenman als ik in de tuin werk, Catweasle als ik een boswandeling maak, Mr Shy als ik in zwembroek rondloop. Hells Angel als ik op de Vespa zit. Hobo als ik met de rugzak weg ben.
Religie Agnost
Drankgebruik Party drinker
Favoriet eten Gezonde hap! Koken kan ik totaal niet maar probeer het toch want zonder eten ga je dood.
Hobby's Internet, Muziek, Moto, Kunst, Musea, Fotografie, Wandelen
Favoriete vakantiestijl Goh, ik heb in het verleden best wat gereisd door Azie en de US, nu liever binnen Europa blijven. Dit (na)jaar zal het B&B en korte trips zijn. Massatoerisme is niet aan mij besteed. Vakantie...de aandacht voor mekaar primeert.
Favoriete films Schindler's List - Forrest Gump - The Green Mile - Highlander
Favoriete acteur Mijn director
Favoriete actrice Mijn ex.
Muziekvoorkeuren rock, klassiek
Favoriete lectuur Nieuwsblad en Humo

Video's