quicky65

 55 jaar, Zomergem  (Oost Vlaanderen)
82%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor vriendschap.

185 cm, 96 kg, ogen groen, haar kort bruin.

Laatste aanmelding op 06/5/2021

Vereist

Best mijn volledig profiel lezen want soms verander ik hier iets .... ! Spontaan, sociaal, humoristisch en vooral positief. Ik ben wie ik ben en wil dat blijven ook , hopelijk kan je dat ook en kun je er mee leven . Wie me echt wil vinden kan me vinden op dansactiviteiten de zaterdag van "contact soiree" en de zondag van "schakel" waar je me ziet zweeeeeven over de dansvloer want daar geniet ik zo van . Ik kan nog geen berichten lezen of beantwoorden !

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Optimist
Grootte / Gewicht 185 cm - 96 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 45 naar 60 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Das te lang geleden en is het verleden ook toch ..... . Voor mij telt de toekomst en wie weet komt dat nog eens ....... .

De perfecte rendez-vous

Gewoon een goeie babbel met een drankje en misschien volgt er ook een etentje .

Waar ik het meeste van hou Van mijn kinderen ...
Wat ik het meeste haat Haten is tijdverspilling !!!!!
Wat ik niet wil

Wat ik niet wil .......... iemand die me probeert te veranderen en ik zou graag hebben dat je ook blijft wie je bent !!! Mensen die graag in de belangstelling staan of me proberen te overtuigen dat ze enkel maar tegenslagen gehad hebben (klagers en zagers), we hebben allemaal een rugzak en we kunnen hem dragen of blijven meeslepen maar die van mij ligt ergens in de kelder zulle .... . Kijk naar morgen en niet naar gisteren !!! Wat ik wel wil ...... ik kan wel degelijk genieten van kleine dingen en hopelijk kan je dat ook ! Ik maak me weinig zorgen over iets dat zichzelf meestal met de tijd oplost .... .

Beschrijving

Beroep Arbeider
Sterrenbeeld Tweeling
Studieniveau Lager ASO
Silhouet Gespierd
Haar bruin + kort
Met kinderen Ja (2)
Roken Ja
Land België

Interesses en voorkeuren

Sportactiveiten Dansen, Wandelen, Fietsen
Kledingstijl Trendy
gewoon als ik werk is het met werkkledij en als ik er op uit trek ben ik graag deftig ma geen chichi hoor voor mij .
Religie Katholiek
Favoriet eten Mijn favoriet eten ............ . Weet niet hoor ma alles wat met liefde klaargemaakt is smaakt toch ongelooflijk .... . Bij drankgebruik kan ik niks invullen dus meldt ik hier maar dat ik GENIET ..... van een bierke of een glas wijn .....
Hobby's Knutselen, Natuur, Tuinieren, Dansen, Wandelen
Favoriete vakantiestijl Niet te ver op voorhand plannen ..... we zien wel als we vertrokken zijn . Vakantie is voor te ontspannen dus zeker niet gejaagd ! Voor mij hoeft dat niet ver te zijn want grootst, langst, verst,..... das aan mij niet besteed hoor!