johanbrq

 70 jaar, Bavegem  (Oost Vlaanderen)

Zou u een foto willen zien?

Vraag het hem !
90%
weduwnaar, zoekt op een vrouw voor andere.

179 cm, ogen blauw, haar halflang blond.

Vereist

Gepensioneerd weduwnaar. Mijn 2 kinderen zijn het huis uit en ik heb 4 kleinkids 11..16 jr. Gezellige huissfeer met partner en een goed gesprek met vrienden of familie is waar ik van hou.. Ik denk van mezelf dat ik een open karakter heb met hier en daar een klein foutje. Met alleen zijn heb ik; ook na 9 jaar, een groot probleem. Mijn vriendenkring is beperkt maar intens. Mijn sportprestaties zijn beperkt tot een 30-tal minuten hometrainer per dag, een natuurwandeling van 5 tot 8 km, enkele baantjes rustig zwemmen, een spelletje petanque of tafeltennis (voor de fun) is fijn. Was +40 jaar amateur muziekkant en ik tracht nu keyboard aan te leren, hobby,'s heb ik niet maar met een terrasje of een etentje, thuis of op restaurant ben ik steeds te verleiden. Korte, niet al te verre en niet vermoeiende "all-in" reizen naar zonnige oorden staan op mijn "toedoe" lijst.

Ik ben een man
Burgerlijke staat Weduwnaar
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Rustig
Grootte / Gewicht 179 cm - kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 60 naar 70 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Het gevoel ervaren dat mijn partner en ik op dezelfde golflengte zitten en als dit niet mogelijk is weten dat we zonder vooroordeel elkaars mening kunnen en zullen aanvaarden.Dit hoop ik met mijn nieuwe partner opnieuw te kunnen bereiken.

De perfecte rendez-vous

Mijn droom- date is iemand te kunnen ontmoeten die zich samen met mij wil inzetten om elkaar te aanvaarden zoals we zijn en op relatief korte termijn en met volle overgave te bouwen aan een nieuwe relatie met wederzijds respect, liefde en vertrouwen.

Waar ik het meeste van hou s'Morgens naast je wakker te worden, in de loop van de dag fijne gesprekken met jou te kunnen voeren en bij het slapen gaan je een nachtzoen te mogen geven.
Wat ik het meeste haat Haten is veel gezegd, maar ik heb wel een hekel aan iemand die me onnodig opjaagt of onder druk zet om iets te doen waarvan ik de indruk heb dat het niet dringend is.
Wat ik niet wil

Mijn stem

Beschrijving

Beroep Gepensioneerd
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Mijn ogen, Mijn lach
Sterrenbeeld Weegschaal
Studieniveau Hogeschool lange type
Silhouet Enkele kilootjes teveel
Haar blond + halflang
Met kinderen Ja (2)
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Autostijl Stationwagen
Sportactiveiten Zwemmen, Wandelen
Activiteiten Cinema, Familie, Avonden onder de vrienden, Restaurant
Filmgenre actie, komedie, documentaire, avontuur, musical, tekenfilm, politie
Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Parfum Soms
Kledingstijl Andere
Liefst sportief, maar zeker aangepast aan het moment.
Religie Dit hou ik voor mezelf
Drankgebruik Gematigde drinker
Favoriet eten Mijn favoriete gerecht is alles wat jij of ik, met liefde en smaak klaarmaken maar vooral om er dan samen gezellig van te genieten.
Hobby's Muziek, Knutselen, Koken, Muziekspelen, Reizen, Wandelen
Favoriete vakantiestijl Een perfecte vakantie is zonder enige druk opstaan en in alle rust genieten van ons hotel, de omgeving, de keuken en de bar. Af en toe, met een georganiseerde uitstap, vrij kunnen genieten van al het mooie dat deze nieuwe omgeving ons te bieden heeft
Favoriete films Romantische film liefst met een realistisch happy end Detective films Mooi getekende en humoristische tekenfilms
Muziekvoorkeuren klassiek, dance, filmmuziek, wereldmuziek, latino
Favoriete lectuur Technische artikels en beschrijvingen Mooi getekende humoristische strips