123

clemmi
59 jaar - Schellebelle  (Oost Vlaanderen)

“Ik ben een enthousiaste, gepassioneerde, heel actieve man met een brede en culturele interesse:: theater, musea, film, lezingen, debatten, taal, filosofie, geschiedenis, kunst, muziek, psychologie Ik vind het gewoon fijn en aangenaam te kunnen genieten van mooie en boeiende zaken. Ik vind het belangrijk nog verwonderd te kunnen zijn, nog te kunnen (weg)dromen, nieuwsgierig te zijn naar nieuwe ervaringen. Ik hou van reizen en kan genieten van een lekker etentje. Ik ben tevens heel sportief en hou vooral van lange dagtochten met de fiets of mooie natuurwandelingen. Ik verzorg me goed omdat ik een goeie conditie voor mezelf aangenaam en belangrijk vind: ik rook niet, drink geen alcohol en probeer gezond te eten. Ik hou van een actief leven en ben halftijds beginnen werken om meer tijd te hebben voor mijn interesses en mijn leven zo op een boeiende manier in te richten. Zo heb ik tevens tijd voor vrijwilligerswerk. Verder hou ik van humor en kan ik genieten van een aangenaam gesprek. ”

 
78

Laatste aanmelding op 27/5/2024

Vereist

Ik ben een man
Burgerlijke staat Vrijgezel
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Enthousiast
Grootte / Gewicht 174 cm - 76 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 60 naar 75 jaar

Zijn/haar introductie

De perfecte rendez-vous

Een vrouw waar het mee klikt. Een vrouw met wat gelijklopende interesses. Een vriendin die ook mijn lief kan worden. Samen kwaliteitstijd beleven, maar ook nog een leven apart hebben.

Waar ik het meeste van hou Ik zie een relatie als een aanvulling, een meerwaarde, een verrijking tussen twee mensen die zich goed in hun vel voelen en vertrekken vanuit een gezond gevoel van eigenwaarde.
Wat ik niet wil

Leeftijd maakt me niet uit. Ik voel me in elk geval goed bij mensen met veel levenservaring, dus ik sluit een eventuele relatie met een vrouw die ouder is dan mezelf zeker niet uit.

Beschrijving

Beroep Arbeider
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Ik hou het voor mezelf
Sterrenbeeld Kreeft
Studieniveau Hogeschool korte type
Silhouet Slank, Gespierd, Normaal
Haar zwart + kort
Met kinderen Nee
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Sportactiveiten Wandelen, Fietsen
Activiteiten Cinema, Concerten, Optredens, Theater, Restaurant
Filmgenre thriller, drama, documentaire, short-film, historisch, tekenfilm
Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Kledingstijl Casual
Religie Atheïst
Drankgebruik Drink niet
Hobby's Muziek, Natuur, Vrijwilligerswerk, Sporten, Lezen, Kunst, Politiek, Musea, Reizen, Theater, Wandelen, Andere
Favoriete vakantiestijl Redelijk anglofiel: Schotland, Wales, Ierland.... Fietsreizen. Een paar keer een bootreis gemaakt. Bestemmingen in Europa waar je mooie wandelingen kan maken. Natuur. Limburg. Citytrips. Zwak voor Zeeland, ben er vaak om te fietsen en wandelen
Muziekvoorkeuren rock, blues, klassiek, pop
Favoriete lectuur Romans, verhalen, kunst, geschiedenis, strips, filosofie,......
×

Stuur een spraakbericht

Opnemen
(max 30 sec)