123

driver77
46 jaar - Brakel  (Oost Vlaanderen)

“Ben op zoek naar mijn soulmate,iemand om toffe en leuke activiteiten mee te doen,van kleine dingen kunnen genieten in het leven,een wandeling,fietstocht,een pick nick,heerlijk ontbijt,enz... Iemand die ook nog aan een serieuze relatie wil bouwen, iets duurzaams. Familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ga ook graag eens op reis, maar kan ook genieten van dichterbij eens weg te gaan, zoals, de Moezelregio, Saarland,ardennen,Zeeland,..Logeer graag in een B&B,huisje,... Maak ook graag eens daguitstappen, alsook een terrasje doen, iets gaan eten, glaasje wijn,.... Maar kan evenzeer thuis ook genieten. Vind dat je goed met elkaar moet kunnen praten, samen lachen, genieten. Geef mij maar een standvastig iemand,die weet wat hij wil,geen twijfelaar. Graag iemand die vooruit wil in het leven,en het verleden al verwerkt heeft,of achter zich heeft gelaten,iemand met een doel,die nog iets wil bereiken. Vooral jezelf zijn,en mogen blijven,en spontaan zijn. ”

 
94

Laatste aanmelding op 06/11/2023

Vereist

Ik ben een man
Burgerlijke staat Vrijgezel
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Enthousiast
Grootte / Gewicht 187 cm - 82 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Ik heb geen voorkeur

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Moet nog komen,misschien met jou? Bij mij geen gebrek aan initiatief en creativiteit. Ik weet wat ik moet doen,of waar ik heen moet gaan,met iemand,om zo'n wow ervaring samen te delen.

De perfecte rendez-vous

Na een eerste afspraakje een heel goed gevoel hebben,dat wederzijds is, en SPONTAAN een lief sms'je krijgen!! En al uitkijken naar de volgende date,ALLEBEI,zonder dat ik moet trekken of sleuren.Gewoon e fijne babbel,elkaar rustig leren kennen.

Waar ik het meeste van hou Mijn dochter. En mensen met het hart op de juiste plaats.
Wat ik het meeste haat Schijnheilige mensen,oneerlijke personen,profiteurs,mensen die het niet goed menen.
Wat ik niet wil

Profiteurs,kortzichtige mensen,personen die direct veroordelen,iemand die niet weet wat hij wil,twijfelaars,iemand die nog niet over zijn vorige relatie heen is,of zen ex niet kan vergeten,mensen met slechte bedoelingen,die niet eerlijk zijn,mensen die enkel op een one night stand uit zijn,of op een snelle wip,klik dan maar snel verder !!! Ik zoek iets dat heel lang mag blijven duren Wat zoek ik wel?Mensen die van hout nog pijlen weten te maken. Iemand die verder kijkt dan zen neus lang is,....... Elkaar rustig leren kennen.Mensen die nog echt een beetje moeite doen,om iemand echt te leren kennen,mooie dingen in elkaar leren ontdekken !

Beschrijving

Beroep Bediende
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Ik hou het voor mezelf
Sterrenbeeld Tweeling
Studieniveau Technisch & Kunstonderwijs
Silhouet Normaal
Haar bruin + kort
Met kinderen Ja (1)
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Autostijl Ik hou het voor mezelf
Sportactiveiten Wandelen, Fietsen
Activiteiten Cinema, Familie, Avonden onder de vrienden, Restaurant
Filmgenre actie, komedie, drama, documentaire, historisch, avontuur
Mijn huisdieren Ik hou het voor mezelf
Kledingstijl Casual
Religie Katholiek
Drankgebruik Party drinker
Favoriet eten Ik eet bijna alles,ben gene moeilijke eter. Ik eet veel vers klaargemaakt eten,met verse groentjes en kruiden. Vers gemaakte waterkerssoep,mmm....
Hobby's Muziek, Knutselen, Koken, Natuur, Shoppen, Tuinieren, Sporten, Lezen, Reizen, Fotografie, Wandelen, Andere
Favoriete vakantiestijl Zowel dichtbij,als verder,graag met veel natuur en cultuur,een portie avontuur,mag actief zijn,afgewisseld met een rustiger dagje. Heb graag iets van een land gezien. Noorwegen en Ierland al ontdekt ;-) Kan ook in onze ardennen genieten ze.
Muziekvoorkeuren dance, pop, wereldmuziek
Favoriete lectuur Reisgidsen
×

Stuur een spraakbericht

Opnemen
(max 30 sec)