Vosje

 67 jaar, Eppegem  (Vlaams Brabant)
94%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor liefde.

170 cm, 72 kg, ogen groen, haar kort kastanjebruin.

  • Quiz&Klik beantwoorden
  • Ontdek jullie aantrekkingskracht door te antwoorden op de Quiz&Klik
  • Antwoorden

Vereist

Ik ben een gevoelige, emotionele en romantische persoon voor wie empathie levensnoodzakelijk is. Kunst en cultuur maken deel uit van mijn leven en sporten vind ik een noodzaak om de perfecte fysieke aanvulling te zijn van mijn psychische welzijn. Ik weet wat ik wil en evenzeer wat ik niet wil. Gezonde assertiviteit dus. Egoïsme vind ik not done en onverdraagzaamheid een ziekte die ik nooit wil oplopen. Net als iedereen heb ik tekortkomingen of gebreken. Daarom probeer ik op elk moment van de dag aan mezelf te werken en bescheiden te blijven. Zelfkritisch zijn is immers een deugd die iedereen zou moeten koesteren, maar meer dan wie ook besef ik dat dat niet zo evident is. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik wat tijd nodig heb om mezelf bloot te geven. Er zit een stuk introvertie in mij, maar eenmaal mijn vertrouwen gewonnen, ben ik vrijgevig en sluit je in mijn armen. Ik ga door het vuur voor al wie ik liefheb en zet de vrouw die ik liefheb op een piëdestal.

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Rustig
Grootte / Gewicht 170 cm - 72 kg
Ik zoek een vrouw

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

De perfecte rendez-vous

In elkaars ogen kijken en beseffen dat er nooit iets mooiers zal komen… Proberen?

Waar ik het meeste van hou Lachen. Lekker eten en drinken. Genieten van een mooi concert, een beklijvend boek of een ontroerende film. Hand in hand wandelen. Mijn partner verwennen. Knuffelen en zoenen. Samen in (bubbel) bad.
Wat ik het meeste haat De verzuring in de maatschappij en ik-ik-ik-gevoel. Racisme, onverdraagzaamheid, enggeestigheid, arrogantie, machogedrag. Profielen met oudere foto's. Zoenen met nicotinesmaak. Zwemmen is niet mijn favoriete bezigheid.
Wat ik niet wil

Vrouwen die een waslijst aan voorwaarden hebben om Hare Majesteit te mogen benaderen.

Beschrijving

Beroep Gepensioneerd
Sterrenbeeld Waterman
Studieniveau Hogeschool korte type
Silhouet Normaal
Haar kastanjebruin + kort
Met kinderen Ja (2)
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Sportactiveiten Basketbal, Joggen, Fietsen
Activiteiten Cinema, Avonden onder de vrienden, Concerten, Optredens, Theater, Restaurant
Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Parfum Azzaro
Kledingstijl Casual
Gewoon wat ik leuk vind.
Religie Agnost
Drankgebruik Party drinker
Favoriet eten Gegratineerd witloof met ham, lamsvlees met groentetjes en gratin dauphinois, gegrild vlees of vis op de barbecue. Zalm op alle mogelijke manieren. Toch is forel mijn lievelingsvis. Eten vind ik zo plezant…
Hobby's Muziek, Natuur, Schrijven, Muziekspelen, Sporten, Lezen, Kunst, Politiek, Musea, Dansen, Theater, Toneel
Favoriete vakantiestijl Ik heb een voorkeur voor bossen, meren en bergen. Genieten van de natuur in alle rust en sereniteit. Strandwandeling with the one I love. Ook city trips kunnen me bekoren of een fietstocht in Zeeland, graag met jou, mijn geliefde.
Favoriete films The Leisure Seeker, Youth, Achter de wolken, A Royal Affair, Good Will Hunting, Dead Poets Society, Awakenings, Midnight In Paris, Il Postino, The Red Violin, Being There, Immortal Beloved, Farinelli, Tous les Matins du Monde, The Reader, Shine
Favoriete acteur Robin Williams, Woody Allen
Favoriete actrice Diane Keaton, Chris Lomme

Video's