Foger-T

 61 jaar, Grimbergen  (Vlaams Brabant)

Zou u een foto willen zien?

Vraag het hem !
98%
in een relatie, zoekt op onverschillig voor activiteit.

165 cm, ogen grijs, haar lang kastanjebruin.

Laatste aanmelding op 03/7/2022

  • Quiz&Klik beantwoorden
  • Ontdek jullie aantrekkingskracht door te antwoorden op de Quiz&Klik
  • Antwoorden

Vereist

You Can't Always Get What You Want...Door omstandigheden buiten mijn wil zit ik al heel lang vast in een (mantelzorg) relatie die ik niet wil beëindigen .Het hoe en waarom ga ik hier niet uit de doeken doen,maar heb er geen geheimen over.Ik geniet echter wel (grote) vrijheid om een nieuwe (ruimdenkende) kennissenkring met gelijke interesses en waarden te zoeken,om op regelmatige basis samen toffe dingen mee te gaan doen(praten,uitstapjes,optredens,film,citytrips,uit eten,op weekend,musea, cultuur,festivals... enz.) Vriendschap primeert,maar mocht er ineens ergens een klik gemaakt worden met een toffe madam,ga ik die niet tegenhouden...Ik kan echter alleen een LAT-relatie aangaan ...het leven is (te) kort...Ik ben een extravert,passioneel persoon die over veel kan meepraten ,maar ook kan luisteren.Muzieksmaak & humor zijn alvast raakpunten.Foto op eenvoudige aanvraag.Oh ja...Ik heb geen probleem met grotere vrouwen :-)

Ik ben een man
Burgerlijke staat In een relatie
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Passioneel
Grootte / Gewicht 165 cm - kg
Ik zoek onverschillig
Leeftijd Van 55 naar 65 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Er waren er ooit wel een paar... , maar dat was het verleden , ik zou graag vooruit kijken en eerst een toffe vriendschap willen smeden...komt er meer van dan zien we wel zeker ?

De perfecte rendez-vous

Bij het afscheid dat 'rare' buikgekriebel herkennen van (te) lang weggeweest

Waar ik het meeste van hou Samen met een partner genieten van het leven en alles wat daar bij hoort ,onvoorwaardelijk , elkaar verwennen, verrassen,knuffelen,goede gesprekken , gezellig samenzijn, lachen .Voelen dat er een connectie is ..
Wat ik het meeste haat Genegeerd of uitgesloten worden zonder de reden te kennen,geroddel,gestalkt worden,gebrek aan punctualiteit, taalfouten,te veel regeltjes, verkeersagressie , mensen die zich anders voordoen dan ze zijn...Gebrek aan etiquette..
Wat ik niet wil

... aan het lijntje gehouden worden ...mensen die hun berichtjes lezen,maar niet beantwoorden,laat staan laten weten dat ze geen interesse (meer) hebben ..Gebrek aan elementaire beleefdheid... Personen die reageren zonder mijn profiel GRONDIG te lezen (doe eventueel de quiz-click ?).

Beschrijving

Beroep Bediende
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Ik hou het voor mezelf
Sterrenbeeld Schorpioen
Studieniveau Technisch & Kunstonderwijs
Silhouet Enkele kilootjes teveel
Haar kastanjebruin + lang
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Nooit meer
Land België

Interesses en voorkeuren

Autostijl Stationwagen, Moto
Sportactiveiten Ik hou het voor mezelf
Activiteiten Cinema, Familie, Avonden onder de vrienden, Concerten, Optredens, Theater, Karaoke, Restaurant
Filmgenre actie, komedie, oorlog, thriller, horror, drama, documentaire, historisch, avontuur, musical, tekenfilm, politie
Mijn huisdieren Ik heb geen dieren
Parfum Fleur de Carrefour :-)
Kledingstijl Casual
Aangepast aan de situatie
Religie Dit hou ik voor mezelf
Drankgebruik Party drinker
Favoriet eten Ik ben in feite een alles-eter, maar ik ben gek op visgerechten , mosselen, deegwaren,exotische en lokale kost,maar het liefst in aangenaam gezelschap. Helaas ben ik een kluns in de keuken, maar ik heb geen problemen met afwassen :-)
Hobby's Internet, Muziek, Knutselen, Schrijven, Muziekspelen, Moto, Lezen, Informatica, Kunst, Musea, Auto's, Reizen, Dansen, Theater, Wandelen, Toneel, Andere
Favoriete vakantiestijl Dagtrips met de auto of de moto,gewoon onze neus achterna of rigoreus gepland,vliegtuig, strand, all-in of kamperen,cultuur, musea,exotisch of eigen land ,weekend trips naar concerten,festivals,B&B of hotel,...The Sky Is The Limit
Favoriete films dat zijn er ook vééél , ik sta open voor heel veel genres , maar 'The Shawshank Redemption is o.a. een film die ik durf herbekijken ...Maar zo zijn er nog .. nog héél veel...Ook een goede serie sla ik niet af !
Favoriete acteur pjoew , er zijn er zo veel , maar Sean Connery heeft soms een streepje voor op anderen zoals Michael Caine, Anthony Hopkins, Matt Damon, Tom Hanks ... de lijst is lang'
Favoriete actrice Straffe madammen zoals Jodie Foster ,Merill Streep, Sigourney Weaver & Sandra Bullock ... de lijst is langer ! :-) ...kunnen me altijd wel bekoren :-)
Muziekvoorkeuren rock, blues, jazz, hard rock, funk, pop, soul, reggae
Favoriete lectuur rustig in een hoekje met thrillers,avontuur,detective, musici biografie , krant , tijdschriften, de betere klassieke strips , ondertitels :-) Clancy, Cooke,Ludlum,Bagley,McLean...enz.Ik bezoek regelmatig een bib

Video's