123

wolfje
59 jaar - Borgerhout  (Antwerpen)

“Iemand zin in samen een dagje Graspop? Ik wil vuur, in de liefde, in het leven, in discussies, in de kachel waar we dan met een wijntje of een cognacje voor kunnen liggen ('t schapenvachtje komt zo). Ik hou van de natuur, genieten van een voorbijkabbelend bergriviertje, van de zon of de maan weerkaatst op de sneeuwvlakte, van wilde 'onontdekte' kusten, van bossen, kamperen, kampvuurtje, ... Finland en Noorwegen staan bij mij hoog aangeschreven, maar ook Canada, Alaska, Malta, ... heb ik nog nooit bezocht. Dinertje bij kaarslicht vind ik iets blijven hebben, mij kan je d'r zeker mee trachten te verleiden. Of ik jou (ben vrij goeie kok :-) ). Ik wil de dieptes in elkaars ogen ontdekken en erin verdwalen, ondergaan en proestend opnieuw boven komen ... alles kunnen loslaten en kunnen springen, overgave, Ik hou van lezen, muziek, het kunnen afgooien van harnassen en zelfverdedigingsmechanismen, in zee duiken, samen sauna doen, samen relaxen, samen koken ...mmm ... krijg er nu al 'ho”

 
100

Laatste aanmelding op 28/11/2023

  • Quiz&Klik beantwoorden
  • Ontdek jullie aantrekkingskracht door te antwoorden op de Quiz&Klik
  • Antwoorden

Vereist

Ik ben een man
Burgerlijke staat Vrijgezel
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Intellectueel
Grootte / Gewicht 173 cm - 84 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 50 naar 60 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Moet hopelijk nog komen :-) - heb al meerdere romantische ervaringen gehad, elk op zich heel waardevol, maar het voelt niet juist om daar rangordes te bepalen

De perfecte rendez-vous

Eén die perfect past in de omstandigheden van dat moment - kan niet op voorhand vastgelegd worden - humor is wel belangrijk :-)

Waar ik het meeste van hou Harmonie (dat betekent voor mij niet altijd hetzelfde als rust!), vuur (letterlijk), knusheid, geborgenheid, (taal)humor
Wat ik het meeste haat Machtsspelletjes, ja zeggen en nee bedoelen, ... drama-queens
Wat ik niet wil

Machtsspelletjes, het één zeggen maar het andere bedoelen om te kijken wat de ander doet/zegt, ... doodbloeden in een sleur, ... Verder wil ik graag zien met wie ik contact heb, dames, buiten RDV lopen jullie toch ook zichtbaar rond ... Ook een hekel aan zwerfvuil en drama-queens.

Beschrijving

Beroep Onderwijs
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Mijn ogen, Mijn benen
Sterrenbeeld Weegschaal
Studieniveau Universiteit
Silhouet Enkele kilootjes teveel
Haar grijs + lang
Met kinderen Nee
Roken Nee
Voor mij is het huwelijk Niet noodzakelijk
Land België

Interesses en voorkeuren

Autostijl Stationwagen
Sportactiveiten Volleybal
Activiteiten Cinema, Avonden onder de vrienden, Restaurant
Filmgenre documentaire, historisch, avontuur, tekenfilm
Mijn huisdieren Katten
Parfum geen (af en toe Weleda :-) )
Kledingstijl Casual
Afhankelijk van de gelegenheid, als de omstandigheden het vereisen kan dat hemd en das zijn, maar ook een jogging om thuis te zitten of alternatievere stijl.
Religie Spiritueel
Drankgebruik Gematigde drinker
Favoriet eten Kan heel erg afhangen van het moment, soms kan een pak friet lekker zijn of een boke met choco, soms een verzorgd meergangendiner, soms boerenkost, soms exotisch en verfijnd, drink graag een goede whisky, maar ook een lekkere koffie
Hobby's Muziek, Koken, Natuur, Tuinieren, Lezen, Reizen
Favoriete vakantiestijl Reizen in de natuur, soms kamperen, soms hotelletje of B&B, soms chalet. Ook af en toe wat relaxen in de sauna.
Favoriete films Ben geen grote filmkenner, maar hou erg van (Scandinavische) krimi-series zoals Varg Veum, Bron (The Bridge), ...
Favoriete acteur Jack Nicholson, Robin Williams, Mads Mikkelsen, Trond Espen Seim, Kim Bodnia
Favoriete actrice Cameron Diaz, Sofia Helin
Muziekvoorkeuren rock, blues, hard rock, wereldmuziek, zen muziek
Favoriete lectuur Scandinavische krimi, maar ook andere ('De Celestijnse Belofte', maar ook Kluun hebben indertijd een diepe indruk gemaakt)
×

Stuur een spraakbericht

Opnemen
(max 30 sec)