123
Plaats een profielfoto en bekijk alle profielfoto's. Wat je geeft is wat je krijgt: meer info hier.

Yves-

 63 jaar, Mortsel  (Antwerpen)
81%
gescheiden, zoekt op een vrouw voor vriendschap.

163 cm, 72 kg, ogen grijs, haar kort zwart.

Laatste aanmelding op 30/9/2022

Vereist

Los van mijn charmes, hoge intelligentie, mooi lichaam en mijn gevoel voor humor denk ik toch dat mijn bescheidenheid mijn sterkste punt is.

Ik ben een man
Burgerlijke staat Gescheiden
Nationaliteit Belgische
Persoonlijkheid Realistisch
Grootte / Gewicht 163 cm - 72 kg
Ik zoek een vrouw
Leeftijd Van 45 naar 60 jaar

Zijn/haar introductie

Mijn meest romantische ervaring

Simpel: romantiek zoals zich in de films voordoen lukt mij niet.... Ik neem aan dat ik dan wel in de fout ga, of kijk ik misschien naar de foute films ???

De perfecte rendez-vous

Ah !!! Bestaat perfectie dan toch .... shit, dan sta ik ver van huis vrees ik.... Kan dit mits het volgen van avondschool bijgeschaafd worden ???

Waar ik het meeste van hou Leuke schrijfwijze, berichtjes die een glimlach op mijn gezicht kunnen toveren. Fijne geluidjes zoals het tokkelen op een klavier, het gedempte geluid bij sneeuwval, eens goed en vooral net op tijd naar het toilet kunnen gaan ;-)
Wat ik het meeste haat Dat de draad van de stofzuiger steeds voor de wieltjes komt te liggen !!!
Wat ik niet wil

Ik weet eerder wat ik wil en dat lijkt mij belangrijker..... Een dikke enveloppe van de belastingdienst, gaat gegarandeerd om één of andere klacht of herziening. Mijn zakdoek in mijn rechter broekzak ipv de linkse, willen niezen en niet kunnen (al kijk je naar de zon), hemdsknopen die los komen te staan, keukenhanddoeken zonder de nodige gaten door het vele gebruik. Opgebeld worden tijdens het eten. De deur toetrekken en dan constateren dat je je sleutels niet bij hebt....

Beschrijving

Beroep Bediende
Het meest aantrekkelijke aan mezelf Mijn handen, Mijn lach
Sterrenbeeld Maagd
Studieniveau Hoger ASO
Haar zwart + kort
Met kinderen Ja (2)
Voor mij is het huwelijk Nooit meer
Land België

Interesses en voorkeuren

Mijn huisdieren Katten
Kledingstijl Casual
Religie Atheïst
Drankgebruik Party drinker
Favoriet eten Kook ik voor mezelf: ik eet het op. Kookt iemand voor mij: ik verslind het maar met de nodige beleefdheid uiteraard.
Favoriete vakantiestijl Liefst strand met zachte avondtemperaturen, rondkuieren in een stadje op zoek naar een leuk restaurantje
Favoriete films Les petits mouchoirs, the things we lost in the fire, Il y'a longtemps que je t'aime, Titanic (eerder Kate Winslet...)