Wilt u mensen ontmoeten ? Welkom op Rendez-Vous.be

Schrijf je in Gratis


Ik ben
Door op ‘Ik schrijf me in’ te klikken, keur ik de regels van Rendez-Vous.be goed.

Al ingeschreven?  Aanmelden !

Gelieve u te identificeren:Nog niet ingeschreven ?

Schrijf je gratis in!

Hun getuigenissen

 • Michiel, 39 jaar, Koksijde
  Na een zware scheiding, zag ik het echt niet meer zitten. Mijn zus schreef me op Rendez-Vous in zonder mijn weten. Op mijn verjaardag gaf ze mij een paswoord en een pseudo kadoo. Ik heb Sofie, 5 maanden daarna leren kennen. We wonen nu al 3 jaar samen en hebben zojuist een huis gekocht.
 • Ellen, 28 ans, Antwerpen
  Ik was nieuwsgierig. Had zoveel over internetdaten gehoord, wou het eens zelf meemaken. Na 2 maanden op rendez-vous had ik toffe vrienden gemaakt, maar nog niet "the one" ontmoet. Had voor 3 maanden betaald, dus begon wanhopig aan mijn laatste maand. We verwachten nu ons eerste kindje!
 • Leen, 36 jaar, Mechelen
  Ik had hem een eerste bericht geschreven...zonder antwoord gebleven...een tweede...tevergeefs...hij deinsde niet terug te schrijven. Hij had nochtans een lief smoesje. Later heb ik vernomen dat hij speciaal om mijn berichtjes te kunnen lezen zijn profiel geactiveerd had. Hij heeft me na 2 jaar ten huwelijk gevraagd.
 • Geert, 34 jaar, Brussel
  Mijn moeder had mij altijd gezegd dat ik nooit van straat zou gaan. Ik denk dat ze hoopte dat ik bij haar zou blijven. Op mijn 30ste gingen mijn ogen open. Was dit echt wat ik wilde? Zo ben ik dus op een zondagavond op Rendez-Vous beland. Katia heb ik 8 maanden later ontmoet. Ze is gewoon geweldig! Zo zie je maar, alles is mogelijk!
 • Hildegarde, 55 jaar, Hasselt
  Na 5 jaar voor mijn zieke man te zorgen, kon ik echt geen weg meer met mijn eigen toen hij overleed. Ik moest nieuwe bezigheden vinden. In het begin was het een beetje zoeken, ik en computers, maar al snel heb ik mensen leren kennen. Wij organiseerden uitstapjes en nu gaan we 2x per jaar op reis. Ik amuseer me geweldig en beleef een tweede jeugd.
 • Jonas, 45 jaar, Brugge
  Ik was een echte puber van 40 jaar. Moto rijden, op café gaan, af en toe een meisje versieren, maar daar bleef het bij. Toen mijn beste vriend "het" meisje had gevonden, stortte mijn wereld in. Uiteindelijk kwam ik op Rendez-Vous terecht. Marina zette de eerste stap. Wat een meid! Ze houd van motorrijden en bier drinken en: ik zie haar doodgraag.
 • Stefanie, 43 jaar, Doornik
  Na veel tegenpruttelen en uit te stellen heb ik mij op een eenzame vrijdagavond op de website ingeschreven. Het is een beetje zoals in het echte leven : je vindt er vanalles. Je moet gewoon een beetje zoeken en ik verzeker je : soms vind je een pareltje. Het mijn heet Luk. hij heeft mijn leven verandert, ik kan niet meer zonder hem.

Zoeken

 1. Nieuwe ontmoetingen en de vriendenkring vergroten
 2. Het controleren van profielen
 3. Het organiseren van en deelnemen aan de evenementen
 4. Het berschermen van uw persoonlijke gegevens en anonimiteit gegaranderen
 5. Serieuze en veilige ontmoetingen dichtbij u

Bent u vrijgezel en op zoek naar liefde of een eenvoudige vriendschap?

Rendez-vous.be, opgericht in 1997 en pionier op de Belgische markt, werd op enkele jaren tijd de meest succesvolle ontmoetingssite in België. Rendez-Vous laat u kennismaken met de vrijgezellen in uw regio - dit zowel om nieuwe vrienden te maken als om de liefde tegen te komen.

Rendez-Vous.be organiseert het hele jaar door ook verschillende evenementen voor vrijgezellen, waardoor u op een losse manier nieuwe, leuke singles kunt ontmoeten. De website is een veilige ontmoetingsplaats die u toelaat op een eenvoudige manier berichten te bekijken, uit te wisselen en te chatten. Twijfel zeker niet om onze hulp te vragen of onze rubriek eerste stappen rubriek te lezen.

Vertrouwen

Rendez-Vous.be garandeert u een veilige ontmoetingsplaats dankzij onze moderatoren.
Zij houden een oogje in het zeil door foto’s, publieke berichten, mededelingen te valideren en direct te reageren indien er een probleem zou zijn.

Veiligheid

Wij verzekeren u uw persoonlijke gegevens (e-mail, telefoonnummer,...) te beschermen. U en alleen u beslist of u uw gegevens wilt delen met de andere leden.
Rendez-Vous.be garandeert u ook veilig online te kunnen betalen dankzij onze partnership met Ogone. U hoeft zich geen zorgen te maken en u riskeert helemaal niets !

Leider

Rendez-Vous.be, opgericht in 1997, is de eerste Belgische ontmoetingssite die dagelijks meer dan 40 000 vrijgezellen online samenbrengt in de drie regio’s: Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
Bekijk de getuigenissen van de andere vrijgezellen en kom de liefde tegen op Rendez-Vous.be.